Share |

Tipy na Bělehrad z projektu Hit the East

foto Hit the East

Od 7. února 2013 přináší Hit the East speciální příspěvky z oblasti umění, módy, filmu a webu. Tentokrát navštívíme Bělehrad.
 

Choomich Design District

Před několika lety odstartoval projekt revitalizace starého obchodního centra Čumić. Obchody v této budově jsou nyní přestavěna na malá soukromá studia, kde můete koupit věci od mladých místních designerů - pokud hledáte kvalitní a unikátní věci, musíte sem zajít. Mapa a info ZDE.

 

Arkabarka

Tenhle unikátní hostel najdete u nejklidnější části Dunaje. Na Bělehradu je typická jeho unikátní kombinace městské zástavby s venkovem. Z Arkabarky vidíte pevnost Arkabarka i mrakodrapy nové bělehradské zástavby. Naproti hostleu je navíc velký ostrov, což zajišťuje čerstvý vzduch i zvukovou izolaci.

Mapa a info ZDE.

 

Další bělehradské tipy tady!
O autorce:
Isidora Krstic je mladá výtvarnice - vystavovala například na Amsterdam Biennale, 1st International Roaming Biennial of Tehran, Art ‘n Bloom #8 On-the-Cover Edition, v Bruselu a Vídni. Nyní pracuje pro galerii U10 v Bělehradě, kde vystudovala malbu, a studuje souběžne vě Vídni na tamější uměleckopr.myslové škole.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.