Share |

Originální vánoční dárky Flamingopark Bestseller Reedition

foto: PR

Konec roku je i časem nákupů. Poetiku Vánoc někdy zastíní stres ze shánění dárků. „Kam jít, kde vzít čas a co koupit?“ je otázka, která proběhne mnohým z nás hlavou v předvánočním shonu. A právě na to myslela módní značka Flamigopark.

Připravila dámskou a pánskou kolekci Flamingopark Bestseller Reedition, v rámci které vytvořila také osobité a pohodlné doplňky Bestseller Reedition. Každý kousek doplňku má svůj vlastní nezaměnitelný design, pro který si jej jeho majitel jistě zamiluje. Najdete mezi nimi jemňoučké barevné šátky nebo šálky, hřejivé kulichy a čepice, které oceníte hlavně v blížících se mrazech. Neocenitelnou předností šál je jejich variabilita a několik druhů rozměrů. Potěší vás nákrčníky z příjemných přírodních materiálů nejen na váš krk, ale i na zakrytí vlasů. Také je můžete využít místo svetru. Pro milovnice a milovníky tašek má Flamingopark dobrou zprávu! Jejich sortiment totiž rozšířili o nadčasové, stylové a zároveň funkční a prostorné tašky, brašny, batohy, ale i kabelky. Třeba s komiksovým potiskem, nebo londýnskou tématikou a nově i s motivy zvířat.
 
Kolekce na zimu 2013 Flamingopark Bestseller Reedition je průřezem více než šestileté historie značky a přináší hlavně známé, tradiční a oblíbené modely, ale v novém stylu, podtrženy podzimními a zimními barvami. Jedná se o pohodlné a ležérní oblečení, které si za každé situace zachová svůj vlastní styl. Značka Flamingopark chce korespondovat s ženami, které jsou osobité, v každém okamžiku své, s vlastním stylem. Pro takové ženy je móda Flamingopark určena.
 
Všechny modely jsou tvořeny tak, aby v nich tzv. „flamingogirl“ mohla prožít celý den – v práci být úspěšnou business girl, večer být femme fatale v nenapodobitelných šatech a přes víkend si v těch stejných šatech zajít do přírody na procházku, a nebo do města na setkání s přáteli.

Flamingopark připravil svým klientkám novou službu, tzv. Lookbook. Na svém webu, ale i v kamenném obchodě vám poradí, jak dosáhnout nejrůznějších proměn pomocí pár stylistických triků a módních variací jednotlivých modelů.

Materiál, se kterým Flamingopark pracuje se vyznačuje především svou měkkostí a hřejivostí. Už jen proto, že většina modelů je vyrobena z přírodních látek, hlavně z bavlny, která je příjemná svou pohodlností. V kolekci na vás čekají oblíbené japonské kalhoty v mnoha střizích, dále pak dámské topy a šaty na každou postavu, ale i ultradlouhé rukávy s i bez otvoru na palec.

Letošní novinkou je soutěž „Vystyluj se jako Flamingogirl a vyhraj třeba i celý model z kolekce Flamingopark Bestseller Reedition až do hodnoty 2000Kč!“. Stačí, abyste do konce listopadu poslali vaší fotografii v nápaditém modelu dle instrukcí na webu Flamigopark. Podmínky najdete zde.
 
Flamingopark Boutique Design Shop můžete navštívit v Truhlářské ulici č. 29, kde všechny tyto novinky uvidíte, ozkusíte a možná si i odnesete domů. Navíc vám tamní shop asistentka pomůže s výběrem té správné módní kombinace „pohodlí a originality“ přesně pro vás.
 
www.flamingopark.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.