Share |

MOMENTÁLNÍ proměny s Be yours.

foto: pořadatel akce

MOMENTÁLNÍ proměny s Be yours.
28. listopadu v 19 hodin bude zahájen v Mléčném baru Bílá vrána nový projekt nazvaný Momentální proměny.

„Chceme ukázat, že i ženy s mentálním postižením chtějí vypadat dobře a mají zájem o to, jak je okolí vnímá.“, říká Lucie Mervardová, ředitelka o. s. POHODA.

„Proto jsme se rozhodli pravidelně pořádat ve spolupráci s módnímbutikem Be yours.benefiční večery, jejichž součástí bude vedle módní přehlídky a odborného poradenství pro veřejnost i proměna jedné z našich klientek.“,doplňuje Zoran Dukić, autor projektu.

Jednotlivé večery projektu Momentální proměny budou probíhat 1x za dva měsíce a prostředky vybrané za odborné poradenství budou věnované na podporu klientky, která se zúčastní proměny. Módní butik Be yours. poskytne k proměně klientek své odborníky - stylistky, vizážistky a kadeřníky. Proměny klientek navrhne tak, aby se cítily být samy sebou a aby celková proměna odpovídala jejich barevnému typu, postavě i celkovému vzhledu.

Kde: Mléčný bar Bílá vrána, Kodymova 4, Praha 13
Kdy: 28. 11.2013 od 19:00
Veškeré informace na www.barbilavrana.cz.
 
- - -
 
POHODA je nestátní nezisková organizace založená v roce 1998. Poskytuje kvalitní sociální služby lidem s mentálním či kombinovaným postižením a umožňujejim prožívat dospělost. Usiluje o to, aby řada z nich mohla žít samostatně a nemuseli žít v institucionálních zařízeních. Mezi služby, které o.s. POHODA nabízí, patří chráněné bydlení, denní stacionář, osobní asistence a sociální podnik Mléčný bar Bílá vrána.
http://pohoda-help.cz/home/

 
Módní butik Be yours. vznikl v roce 2010 jako koncept osobitého pojetí módy. Filozofií butiku je nabízet kvalitní a cenově dostupné originální oblečení, které každou ženu rozzáří a probudí v ní touhu být ženou, která se líbí sama sobě i všem ostatním. V butiku se zaměřují na vlastní tvorbu, pracují i s recyklovaným textilem.
http://beyours.cz/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.