Téma: Servírování
Velikonoční beránek a jeho historie
Velikonoční beránek je druh sladkého pečeného pokrmu, kterého připravujeme především na Velikonoce. Vyrábí se ze…
celý článekČlánky
Masopustní koblihy
Slavíte doma masopust? Pak by vám doma neměly chybět na stole masopustní koblihy. Přinášíme vám recept na tuto oblíbenou pochoutku.
celý článekZajímavé novoroční dezerty
Silvestr a Nový rok se neobejdou bez sladkostí. Na stolech se mohou objevit dorty, pěny a ovocné dezerty. Některé z nich můžete klidně…
celý článekVánoční štola je stále oblíbenější
Stále více lidí si nedokáže představit štědrovečerní prostřený stůl bez vánoční štoly. Odkud se toto pečivo vzalo? Přinášíme vám také…
celý článekSnadné a rychlé recepty.
Aktivita uživatelů
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupit