Share |

Jeden zip je málo s kolekcí ChuckTaylorAll Star Double Zip

foto: PR

Sychravý podzim je tady a ranní vstávání je čím dál těžší. Vyrazíte na poslední chvíli, chcete se rychle obout a tkaničkami se nezabývat. S kolekcí ChuckTaylor Star Double Zip si už rozvázané tkaničky nikdy nepřišlápnete. Linie má totiž postranní zip. Stačí tenisky jednou pevně zavázat a pak už jen zipovat!

Kolekce ChuckTaylorAll Star Double Zip zajistí, že už se tkaničkami zdržovat nebudete. Devizou tenisek je sepraný vzhled s roztřepenými okraji. K dostání jsou v podzimních barvách hnědé, šedé nebo pískové, a to v nízkém i vysokém střihu.

Boty k dostání v těchto obchodech:
A3 Sport– www.a3sport.cz
Baťa– www.bata.cz
Jáma
Nico– www.nico.it
Urban Store
Destroy
www.skateshop.cz
www.shoezz.cz
M&P Obuv– Mostecká 1, Litoměřice
 
- - -
 
O Converse
Converse Inc.se sídlem v NorthAndoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’sOriginalSportsCompany”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou ChuckTaylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a má přes67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.