Share |

Na Náplavce bude jarní Velomarket

repro k akci

 
V sobotu 19. května od 8:00 do 14:00 hodin proběhne
v atraktivním prostředí pražské Náplavky na Rašínově nábřeží v Praze další Velomarket – cyklistický blešák i burza použitého a nového, kterého se může zúčastnit kdokoliv – ať už jako prodávající nebo ten, kdo shání nějaké cyko vychytávky. Stejně jako zimní Velomarket i tento organizačně zajišťují PRGA a Funbikes. Na místě bude k dispozici kavárna v režii Bajkazylu.

Cílem je přivést na jedno místo všechny, kteří se chtějí zbavit nebo alespoň ulevit svým cyklistickým sbírkám, ty, kteří naopak nějaké cyklo komponenty a další podukty spojené s cyklistikou shánějí a nechtějí jen hledat na neosobním internetu, ale také prohodit pár slov se stejně nalazenými lidmi, a zavedené cyklo obchody specializující se převážně na městskou cyklistiku.

Máte chuť prodávat?
Přihlašte se na adrese velomarket@email.cz do 18. května nebo přijďte před osmou hodinou ranní 19. května na místo. Novinkou pro nadcházející Velomarket je, že pokud nezvládnete být na místě a přesto chcete něco prodat, můžete to ráno donést a nechat za poplatek na místě a odpoledne zjistit, co se prodalo.

https://www.facebook.com/events/395508523807482/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.