Share |

Pedal Project: Fixed gear kultura na vzestupu

foto Pedal Project

Pedal Project je živoucí organizmus s širokým polem působnosti.
Na to, co aktuálně dělá, jsme se zeptali přímo jeho členů. Tady je jejich příběh:
"PP se zabývá především propagací fixed gear kultury u nás, ale zdaleka se neomezuje pouze na kola s pevným převodem, nýbrž je mu blízký přesah do mnoha dalších, převážně kulturních odvětví.
Design, výtvarné umění, móda, hudba, městké subkultury, to vše se snaží Pedal Project reflektovat a ve svých aktivitách předávat dál.
Činí tak na nejrůznějších výstavách či prezentacích, prostřednictvím vlastního blogu, tvorby videí a v neposlední řadě také vydáváním vlastního tištěného dvojjazyčného magazínu, jehož hlavním smyslem je jak ukazovat zajímavosti ze zahraničí doma a tím spoluvytvářet jakousi scénu, tak naopak místní vývoj prezentovat za hranicemi.
Druhé číslo bude společně s dalšími třemi magazíny (OKOLO, Komfort a Živel) slavnostně pokřtěno 2. prosince v prostorách Café NONA na Nové Scéně.
Další významnou aktivitou PP je pak bez pochyby navrhování vlastních produktů, či výrobků vzniklých z různých kolaborací. Z těch doposud nejvýznamnějších jmenujme například rámový set od Roberta Štěrby či vlastní model, pro cyklistiku upravených, bot od firmy Botas.
Veškeré produkty budou snadno k dostání již brzy na vlastním eshopu webu pedal-project.com."
Hlavní sezóna ale přijde až s jarem, kdy PP chystá odhalit hned několik plodů svých rozmanitých aktivit. O všem budete včas informováni!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.