Share |

Volcom Peanut Butter Rail Jam 2014 je už v sobotu!

foto: pořadatel akce

Mystic Skates zve na “Volcom Peanut Butter Rail Jam 2014”. Poprvé po osmi letech je snowboardový závod PBRJ přemístěný z hor do Prahy. PBRJ se pojede v sobotu 15. 2. 2014 ve snowboardovém areálu v Olympijském parku na Letné. Volcom Peanut Butter Rail Jam je evropská série národních závodů na "railech a boxech", která se poprvé konala v roce 2005 a letos se jede v devíti zemích Evropy.
 
FACEBOOK EVENT ZDE.
 
Snowpark o rozloze 1400m2 začíná na legendárním skateboardovém spotu - na Stalinu a vede přes schody směrem do letenského parku. Je 100 metrů dlouhý a nabízí 7 překážek: 6m butter box, 2x 6m box, 6m rail, spine with barrel, 17m kink rail 5/7/5m a kicker.
 
http://vimeo.com/84796364
 
Registrace a volný trénink je od 10:00. Závod začíná ve 13 hodin v kategoriích 15 let a méně, 16 - 21, Girls a Open kategorie, která závodí o 6.000 Kc prize money. Každá Kategorie jezdců pojede na předem ohlášených překážkách a jezdce budou hodnotit tři zkušení rozhodčí.
 
Všichni jezdci, kteří se zúčastní závodu dostanou pití, jídlo a originální Volcom PBRJ triko. Překážky jsou dokonale osvětlené a proto se finále pojede po setmění. K závodů budou hrát Dj Robot a Dj Milosh.
 
Ceny vítězům předá Šárka Pančochová, olympijská reprezentantka v disciplínách slopestyle a u-rampa a členka Volcom snow teamu, která odpoledne v den závodu přiletí ze Sochi.
 
http://www.volcom.com/team/sarka-pancochova/
https://www.facebook.com/sarkafanpage?fref=ts
 
Nezmeškej možnost přijet na snowboardové závody Volcom PBRJ metrem nebo tramvají…


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.