Share |

V Mystic Skate Parku je výprodej

repro k akci

Až do 15. září bude v Mystic Skate Parku výprodej skate a snow oblečení a vybavení ze skladu a prodejny Mystic Skates, k výběru bude zejména dámské a pánské oblečení Volcom, letní kolekce (jeans, košile, trička, žabky, kraťasy, kšiltovky), zimní kolekce (svetry, mikiny, street bundy, kulichy, snow kalhoty a snow bundy) a doplňky (kabelky, batohy, peněženky).
Kromě značky Volcom bude za nákupní ceny i oblečení Zero, Mystery a boty Vans, NikeSB a DC.

Pro všechny, kdo hledají kvalitní vybavení na snowboard ,jsou připraveny prkna, vázání a boty od Burton, Northwave, Roxy, DC, Vans, GNU a K2. Zboží bude po celou dobu trvání výprodeje doplňováno.

Na plynulý chod bude dohlížet profesionální ochranka, prostor výprodeje bude vyhrazen pro maximálně deset zákazníků, pokud to bude nutné tak se ostatní se budou řadit do fronty, občerstvení je připraveno na Mystic baru, skatepark bude v provozu po celou dobu výprodeje.

Výprodej značek Volcom / Zero / Mystery / Black Flys / Burton / DC / NikeSB / Vans / GNU / Northwave / Roxy / K2
trička od 190Kč / boty skate od 390Kč / mikiny od 490Kč / kalhoty od 490Kč / bundy street od 500Kč / snow bundy od 1000Kč / boty snow od 1000Kč / vázání od 1000Kč / snowboardy od 5000Kč

Skate a Snowboard výprodej
5. - 15. září/ od 11.00 do 19.00 .
Mystic Skate Park
Ostrov Štvanice / Praha 7

Více info na:
http://www.facebook.com/events/468591393158705/
http://www.facebook.com/MysticSkateShop.cz
http://www.mysticskates.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.