Share |

R. I. P. časopis Sorry

S politováním oznamujeme, že byl ukončen výjimečný časopis.
Publikace Sorry byla jedinečná, přes dvacet let obohacovala český mediální trh... a nic podobného už zřejmě nikdy nevznikne.
Politicky nekorektní vtipy. Nejčernější humor, jaký si umíte představit.  Fóry s uřezanými hnáty a spousta zářivě červené krve, která jako jediná doplňovala důsledně černobílý tisk. Humor zahrnující různé orgány a úrazy, o kterých se nežertuje, nebo aspoň ne v médiích. Vydrželo to 21 let (loni psali třeba v Týdnu o dvacetiletém výročí a o tom, kolik důležitých autorů stránkami Sorry prošlo, my jsme loni přinesli rozhovor s jedním z jeho zakladatelů, Markem Doušou, čtěte zde), a až den po mikuláši přinesl twitter a médiář smutnou novinu: Sorry už nebude, vydavatel obeslal předplatitele omluvným dopisem a aktuální číslo je poslední.
 
Věnujme tichou vzpomínku všem krvákům, rozplozovacím orgánům na obrazovkách hip hap hop, ukrutným kurvám a všem ostatním postavám, které od roku 1992 zalidňovaly stránky obskurního a lehce geniálního periodika. Není pochyb, že jako už se nikdy nevrátí porevulučně výjimečná doba a eurofie, nebude už nikdy žádné sorry. A FB stránky s vtípky nasbíranými kdovíkde tenhle úkaz nenahradí. Odpočívej v pokoji:(
 
PS Některé vypečené vtipy najdete na sořří FB stránce.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.