Share |

Pharrell Williams: Superstar jen tak mimochodem

foto adidas

 
Pro někoho je objevem posledních let, pro jiné naopak již dlouho známou osobností. Ať tak nebo tak, 42letý producent, hudebník, bavič a návrhář Pharrell Williams je v současnosti jen těžko přehlédnutelný a to nejen díky svému proslulému klobouku. Úspěchy sbírá hned na několika frontách, přitom podle všeho zůstává stát nohama pevně na zemi a nepřitahuje klasické hvězdné skandály.
Jeho neustálé nutkání tvořit z něj udělalo mezinárodní superstar, kterou se podle svých slov ale sám necítí být. „Není to o počtu zhlédnutí, lajků nebo sdílení,“ uvádí. Pharrell se zkrátka naplno věnuje svým zálibám a sláva je jen vedlejším produktem.
Není tomu tak dávno, kdy byl nějakým způsobem spojený se 43 % songů přehrávaných v amerických rádiích za měsíc. Pro nezastavitelného tvůrce z Virginie je hudba nezbytnou náplní každého dne. Pokud nezpívá, nehraje, nebo netvoří příští celosvětové hity, pomáhá ostatním zazářit na hudebním poli.
Za dobu svého hudebního působení se stal nejen žádaným producentem, ale také vyhledávaným guru, za kterým si zpěváci chodí pro radu, jak se dostat na přední příčky hitparád. Stejnou pověst si vybudoval i v módním průmyslu, kde jeho styl kladně hodnotí fanoušci i největší módní ikony a respektovaní stylisté. Pharrell uchvacuje okolí svou jedinečnou schopností zkombinovat zdánlivě nekombinovatelné kousky a rozpoznat trendy dříve než ostatní.
Kromě klobouků miluje syté barvy a výrazné šperky, kterých má na sobě vždy hned několik. Je velkým zastáncem pohodlných outfitů a dlouhodobě dokazuje, že pohodlný nemusí znamenat nudný ani obyčejný. Dokáže si hrát s barvami a výraznými vzory, takže i z jednoduchých kousků vykouzlí neobyčejný outfit. Stejně dlouho, jako se věnuje hudbě od prvopočátků na klávesy a bubny ve školní kapele, si tříbí i svůj módní vkus a mnozí o něm tvrdí, že se mu podařilo obojí vybrousit k dokonalosti.
Od loňského roku spolupracuje se značkou adidas Originals, pro kterou už stihl připravit celou řadu extrémně úspěšných kousků. Ani Pharrellův poslední módní počin pod třemi pruhy nenechal chladné tisíce fanoušků po celém světě, když oděl do 50 různých barevných odstínů ikonické tenisky Superstar. Pro muzikanta a návrháře je extrémně důležité zůstat vždy sám sebou a mít možnost svobodné volby a vyjadřování. Padesáti různými barvami chce právě tuhle možnost zprostředkovat i svým fanouškům.
„Řada Supercolor vyzdvihuje naši vzájemnou rovnost skrze různorodost. Padesát odstínů Superstar znamená, že si každý může vybrat svou bravu. Tahle řada je mnohem rozmanitější než jakákoli předtím, a tak umožňuje každému z nás zachovat si osobitost,“ uvádí Pharrel Williams. „Každá bota je přitom stejná, všechny barvy jsou si rovny. Je jedno, kterou barvu zvolíte, vždy můžete být součástí Supercolor. Stačí jen si vybrat.“
Svoje barevné Superstary si můžete pořídit v adidas Concept Stores v Praze v Černé růži a v Palladiu, vybraných značkových prodejnách adidas a ve vybraných prodejnách se sportovní anebo volnočasovou módou v České republice. Nasajte do sebe odvahu být pravou superstar, která se nesnaží neustále zalíbit jiným a jde si za svým cílem.
#adidasOriginals #Superstar #Supercolor
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.