Share |

No Distance Paradise oznamují dubnové turné k desce Pieces

foto: No Distance Paradise

Kapela No Distance Paradise už v dubnu vyrazí na své doposud největší tuzemské turné, na němž živě představí nedávno vydanou desku Pieces. Ta mezi hudebními kritiky a fanoušky kapely koncem loňského roku vzbudila velmi pozitivní ohlasy. Na přelomu poloviny dubna se představí v osmi českých a moravských městech. Jako doprovod si kapela přibrala neméně zajímavé teepee, kteří představí své právě připravované EP Mirrors.
 
Olomoučtí No Distance Paradise koncem loňského roku vydali dlouho očekávanou desku Pieces, na které se producentsky podílel Dušan Neuwerth ve spolupráci se svým mladším bratrem Tomášem. Album znamená velký posun této již devět let působící kapely. A to jak ve vynikajícím zvuku, tak především v propracovaných písních, které si nezadají se západní produkcí. Kapela stihla loni album pokřtít v Praze a rodné Olomouci a slibovala turné v první polovině roku 2017. To přichází v polovině dubna, kdy se kapela postupně představí v Brně, Šumperku, Zlíně, Olomouci, Praze, Hradci Králové, Plzni a Táboře. Jako speciální host pak na většině koncertů vystoupí plzenští teepee, kteří právě dokončují práce na svém novém EP Mirrors.

Tak jako jsme předznamenali, chtěli jsme se teď zaměřit na živý přednes alba Pieces. Nějakou dobu trvalo, aby kluci nachystali všechny technické drobnosti ke koncertům, a v neposlední řadě ještě já musím absolvovat závěrečné zkoušky na medicíně. Proto jsme se rozhodli pro druhou polovinu dubna,” zdůvodňuje načasování zpěvák Marcell.
Fanoušci skupiny se mohou těšit na staré hity, tak především nové songy z desky Pieces, které bude doprovázet i speciální vizuální show. “V návaznosti na náš nový vizuál a křty, které jsme na konci loňského roku uspořádali, jsme se rozhodli podržet tenhle speciální koncept. Bude to pro nás technicky a časově náročnější, ale věříme, že nám to fanoušci naživo oplatí- určitě je na co se těšit,” dodává k tour basák Honza. Vstupenky v předprodeji si můžete obstarat na webu goout od 8. března a vzhledem k velikosti některých klubů se určitě vyplatí příliš neotálet.
 
Zastávky tour Pieces:
13. 4. Brno: Fléda
14. 4. Šumperk: H-club (host: teepee)
15. 4. Zlín: Sklep 33 (host: teepee)
16. 4. Olomouc: Jazz Tibet Club (host: eepee)
18. 4. Praha: Café V lese
19. 4. Hradec Králové: Náplavka (host: teepee)
20. 4. Plzeň: Café Anděl (host: teepee)
22. 4. Tábor: Orion Music club (host: teepee)
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.