Share |

Nejnovější kolekce Vivienne Westwood a dalších ikon světové módy v Alizé Fashion House

foto: Zelené sáčko a sukně s potiskem od Vivienne Westwood_cena k doptání v obchodě Alizé

Aktuální kolekce věhlasných značek přímo z módních přehlídek a navíc i za skvělé ceny – díky této jedinečné nabídce se multibrandový e-shop Alizé těší rostoucí přízni a zájmu zákazníků, ženy, muže i děti obléká už 11 let. V nabídce obchodu najdete  vybrané kolekce značek Valentino, Versace, DSquared2, Victoria Beckham, Canali, Vilshenko, Mr. & Mrs. Italy a další…. A nejnověji také modely z dámské a pánské kolekce Vivienne Westwood pro jaro/léto 2017 a také svěží modely pro mladé a odvážné ze sublabelu Anglomania!
 
Luxusní obchodní dům Alizé je zákazníkům k dispozici nejen virtuálně – kdykoliv z pohodlí domova či kanceláře na www.alize.sk, ale také jako kamenná prodejna v bratislavské Galerii Eurovea.  Dlouholeté zkušenosti, aktuálnost, světovost, styl, exkluzivita, perfektní klientský servis – to jsou pro Alizé klíčové pojmy.
 
Neodolatelnou novinkou v Alizé jsou vybrané modely z letošní kolekce na jaro a léto Vivienne Westwood – jedné z nejvýznamnějších módních návrhářek 20. století, jejíž tvorba je stejně pestrá, jako její život. Vivienne Westwood je živoucí legendou módního průmyslu, který od roku 1971, kdy začala tvořit první modely, zcela přetvořila. Byla to Vivienne, kdo povýšil oblékání na životní styl, jímž lze vyjadřovat svou osobnost a svůj názor. V její tvorbě se vždycky objevovala jak revolta a rebelie, tak odvaha bojovat za zdravější planetu a udržitelnou módu. V současné době se svým druhým manželem úspěšně pokračuje v budování impéria značky Vivienne Westwood. Za zmínku stojí například obálka Vogue v šatech od VW a svatební šaty, které v Sexu ve městě oblékla Sarah Jessica Parker. Vivienne je držitelkou řady prestižních profesních ocenění, včetně Ceny za celoživotní přínos Elle Style Awards.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.