Share |

COS představuje Jaro léto 2017

foto: COS

Romantická a vzdušná funkčnost. Jemná grafická přesnost se setkává s moderním řemeslem. Transparentnost kombinovaná s objemnými siluetami. Představujeme kolekci COS pro jaro a léto 2017. /GALERIE/
 
Ženy.
V této sezóně je nově interpretován dvojdílný oděv. Hlavní zásadou je dokonalé zpracování vyznačující se jemností. Kolekci charakterizuje moderní, svěží přístup k řasení a strukturování.
Barvy. Jemná paleta tlumených barev je zdůrazněna světlými odstíny slonové kosti a šedé, a je inspirována dílem Jamese Turrella „Within, Without“, evokujícím světlo a optické efekty. V kontrastu s akcenty v ocelově modré, břidlicové a šalvějové je zjevný příklon k trendu přírodní versus industriální.
 
Tkaniny. Tkaniny s jemnou strukturou jsou kombinovány s bavlněným hedvábím a výsledkem je lehkost s romantickým a tak trochu nostalgickým pocitem. Metodou vydutých a vypouklých tvarů vznikají z technických i přírodních látek nenucené siluety. Poloprůhledný nylon zdůrazňuje myšlenku vzdušného a nepředvídatelného stavu připomínajícího objemný padák.
 
Doplňky. Sada amorfních pozlacených šperků obsahuje prsten, náušnice a náhrdelník. Kolekci doplňuje kabelka z řasené pogumované kůže v tmavě šalvějovém odstínu. Kožené tenisky a sandály jsou vybaveny elastických zapínáním.
 
Muži.
Celou kolekci charakterizuje jednoduchost a nenucenost. Nově pojaté moderní pohodlí je kombinováno s nadčasovým krejčovským uměním. Průhlednost dodává oděvu hravost a lehkost.
Barvy. Kombinují se zemité odstíny světlé terakoty a zlatohnědé barvy. Světle šedá se kombinuje s odstíny modré a vyvolává nostalgickou náladu inspirovanou díly Liddy Scheffknecht, která se vyznačují hrou světel a stínů.
 
Tkanina. Průhledný lehký nylon a vzdušné bavlny jsou kombinovány s tkaninami různých textur a stavějí do kontrastu technické a přírodní materiály.
 
Doplňky. Sandály v khaki zelené obsahují technickou síťovinu a kontrastují se šněrovacími teniskami z pískově zbarvené nubukové usně. Nezbytným doplňkem se pro tuto sezonu stává batoh z pogumované kůže se zapínáním na suchý zip.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.