Share |

Kurzy jógy jsou na každém rohu... co si je dát ve španělštině?

foto: pořadatel akce

Od 6. ledna 2014
Pondělí 12:00 – 13:00 / 150 Kč
Středa 12:00 - 13:00 / 150 Kč
Středa 18:00 - 19:30 / 230 Kč
 
KDE: Institut Cervantes, 1. patro sál Vargas Llosa, Na Rybníčku 6, Praha 2
 
JAK SE ZAPSAT: Platba v hotovosti před každou hodinou na recepci Institutu, není třeba místo předem rezervovat.
 
Jóga, kterou vede Carmen Rodríguez Hochstrasser, je určena každému, kdo se chce naučit relaxovat, uvést v soulad své tělo a mysl a procvičit své tělesné i mentální schopnosti. Je vhodná nejen pro ty, kteří začínají s jógou i španělštinou (úroveň A1), ale mohou ji navštěvovat také pokročilí studenti nebo rodilí mluvčí. Hodiny jógy vedené Carmen jsou jak pro začátečníky tak i pro pokročilé.
 
V průběhu lekcí se srovnáte, zlepšíte držení těla, postupně zdokonalíte schopnost naslouchat vlastnímu tělu a sladíte pohyb s dýcháním. Každá lekce jógy je příležitostí k tomu, abyste se zklidnili, zastavili a mohli tak sledovat, co se odehrává ve vašem těle a mysli.
 
Všechny hodiny jógy jsou sestaveny tak, aby během nich došlo k procvičení celého těla, věnují se všem základním pohybům páteře i kloubů. Na vybraných lekcích se bude věnovat práci s dechem (pranayama), aby se zklidnila mysl i emoce a dosáhlo se tak rovnováhy mezi všemi složkami, jež nás utvářejí.
 
V průběhu lekce každý naslouchá vlastnímu tělu a jeho potřebám. Z toho důvodu je následující věta heslem platným pro každou hodinu: Přestože instruktor radí jak cvičit, vždy se řídíme tím, co nám říká vlastní tělo. Každý účastník si na hodiny musí nosit vlastní podložku či karimatku.
 
Více zde na nebo na www.isvara.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.