Share |

I letos je Creepy Teepee bez backstage

foto pořadatel akce

Už posedmé se v Kutné Hoře uskuteční mezinárodní přehlídka alternativní hudby Creepy Teepee. V areálu bývalého pivovaru v Lorci vystoupí od pátku 10. července do neděle 12. července přes 30 kapel a interpretů z Evropy i zámoří.
 
Festival, proslulý i za hranicemi Česka domáckou atmosférou a prolínáním žánrů, láká line-upem mísícím velká jména s nadějnými nováčky světové alternativní umělecké scény. Tradice “žádná backstage“, kdy neexistuje bariéra mezi fanoušky a vystupujícími, umožní letos návštěvníkům potkat tváří v tvář následující hudebníky: 
 
HOLLY HERNDON – kalifornskou performerku a inovátorku elektronické hudby, která letos v květnu vydala svou druhou dlouhohrající desku Platform na renomované značce 4AD,
 
KING KHAN & THE SHRINES – dnes Berlíňana, ještě nedávno Kanaďana s indickými kořeny, jehož živá vystoupení slibují divokou show, při které ho doprovodí big band The Shrines,
 
TTF THE GANG - brooklynskou hiphopovou crew ve složení Ver$aceChachi, Space God Wizard a DJ El G,
 
YUNG – dánskou naději postpunku propojenou s jejich (zatím) slavnějšími kolegy Iceage,
 
WESTKUST – vycházející hvězdy shoegaze ze švédského Göteborgu.
 
Ti všichni vystoupí v Česku vůbec poprvé. Navštěvníci uslyší a uvidí další bezmála dvě desítky zahraniční kapel a projektů, stejně jako řadu jmen domácí scény - Anne M. Christiansen, Bezbolestná, India, Remek, Slowmotiondancer, Vellocet Roll a další. Letos do programu přispěje setem i stále aktivně hrající legenda tuzemské alternativy – kapela Ještě jsme se nedohodli.
 
Vstupenky v síti Goout
(Od 1. července je také zahájen předprodej vstupenek na jednotlivé dny)
 
Více informací: https://www.facebook.com/creepyteepeefestivala www.creepyteepee.org
 
Kontakt: creepy.press@gmail.com
 
video:
 
HOLLY HERNDON "Chorus"
KING KHAN & THE SHRINES "Born To Die"
VER$ACE CHACHI & SPACE GOD "Japanese Hoes"
YUNG "Nobody Cares"
WESTKUST "Swirl" 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.