Share |

Filmový festival láká také na hudební produkce

Kapely a DJs zakotví ve finském kontejnerovém přístavu na břehu řeky Teplá
"Kápézetka" pro přežití Varů

Za pár dní nabídne nejznámější české lázeňské město tradiční léčebnou filmovou kůru v podobě jubilejního 50. ročníku Filmového festivalu Karlovy Vary. Do města, mezi jehož slavné pacienty patřili kdysi také Beethoven, Chopin nebo Mozart se opět kromě herců, producentů a filmařů sjedou i přední čeští hudebníci, zpěváci a DJs. Největší party místo přímo pod hotelem Thermal nabídne 700 m2 nevšední zábavy ve dvou patrech finského kontejnerovém přístavu Finlandia bar less ordinary, který vyroste na břehu řeky Teplá.
Během 9 nocí se u speciálního DJ pultu ze starého klavíru vystřídá na 30 předních DJ z kultovního klubu Roxy. Živě zde vystoupí Dan Bárta, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Iva Pazderková a poprvé ve speciálním deephouse setu Bára Basiková. 
Polovinu festivalu protíná absolutní hit hudebních retrostylů - electroswing a páteční podvečer přinese významnou osobnost české, ale i světové beatboxové scény – Jaro Cossiga, zakladatele skupiny Beatburger band, která je držitelem titulu vícemistra světa v teamovém beatboxu. „Mám připravenou speciální interaktivní show postavenou na human beatboxu a freestylu okořeněném slam poetry a Abletonem live:“ říká Jaro, který společně s MC Metodějem a Dorezm předvedou, co může vzniknout z ničeho a kam až se to může dostat.
PROGRAM:
 
pá 3.7. Roman Rai lounge set, Dan Cooley, Biodan, Manio, 
so 4.7. Michael C, Fatty M, Loutka 
ne 5.7. Biodan (Roxy) feat live singer Gabriela (Chief!Mama), Michael C, IM Cyber + Matěj Ruppert, Lumiére + Tereza Černochová, Roman Rai + Bára Basiková
po 6.7. Friky & Rockstar
út 7.7. Dan Bárta, Iva Pazderková, Robot, Jorgos  + Saxmen (live sax), 
stř 8.7.  Electro Swing River DJs, DJ James Wing, DJ Bilyy Hopp feat. Johan (live sax), DJ Mackie Messer feat Candy 
ct 9.7.  Yannick & Filip Markes (dj & live sax), Cubik, Chris Sadler 
pa 10.7. Beatbox – Jaro Cossiga a Streno, Lumiere, Pavel Bidlo, Fatty M,
so 11.7. Orion (PSH), Lumiere, Loutka, Pavel Bidlo


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.