Share |

Na 50. ročník MFF Karlovy Vary jedině s červenými rty a motýlkem!

Hostem MFF bude i Harvey Keitel
foto pořadatel akce

Pro zahajovací večer 3. 7. 2015 je připravena řada akcí nejen v hotelu Thermal, ale na různých místech v Karlových Varech. Vstup na akce je volný! Navíc jsme pro vás s našimi partnery a dalšími spolupracujícími subjekty připravili řadu bonusů a zajímavých podniků. Cesta k nim je zcela jednoduchá.
 
Každý účastník, který dorazí na akce slavnostního zahájení ozdobený motýlkem nebo v případě účastnic s nalíčenými červenými rty, má šanci na některý z bonusů dosáhnout. Přehled míst, nabídku událostí a výhod najdete níže na našem plakátu. Motýlka si můžete přinést z vlastního šatníku nebo ho získat v papírové verzi při zakoupení jakéhokoliv typu festivalového pasu, platného v den zahájení 3. července 2015.
 
Koupí motýlka můžete také podpořit oficiálního neziskového partnera 50. MFF KV! Motýlky v ceně 20 Kč budou k dostání v Prsním dómu Aliance žen s rakovinou prsu a u Živých soch s přesýpacími hodinami, se kterými se potkáte v lázeňské části Karlových Varů (v pátek 3. 7. 2015 od 14.00 do 18.00 hodin).
Dívky a ženy získávají možnost „zahajovacího“ líčení rtů od oficiálního make-up artisty MFF KV, společnosti Douglas, ve stánku, který najdete na Sadové kolonádě.
 
Thermal
20.00 ČEZ Energy fest
Pódium před hotelem Thermal – koncert kapel PORTLESS a PILOT.
22.30 SPAM KV 50
Audiovizuální představení skupiny SPAM s názvem KV 50 je postavené na volné umělecké recyklaci padesátileté historie filmového festivalu v Karlových Varech. Dlouhodobými členy tohoto seskupení jsou Vladimir 518, Ondřej Anděra ze skupiny WWW a David Vrbík. Jejich hlavním výrazovým prostředkem je originální způsob synchronizace videoobrazu a zvuku.
22.40 Slavnostní ohňostroj
 
22.50 ČEZ Energy fest
Počtrnácté v řadě je Skupina ČEZ hrdým generálním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.
Jako v minulých letech i letos se filmoví fanoušci budou moci kromě kinematografie pobavit také hudbou. V rámci slavnostního zahájení festivalu zahraje na podiu u hotelu Thermal kapela LUCIE, jedna z nejpopulárnějších hudebních skupin české pop-music.
Velký hudební zážitek je pro všechny účastníky zcela zdarma. Detailní informace hledejte na webových stránkách  www.cez.cz/mffkv a na facebookovém profilu.
 
Mlýnská kolonáda
24.00 Filmová lázeň
RWE srdečně zve na slavnostní uvedení dokumentu Miroslava Janka Filmová lázeň. Přijďte se podívat na filmovou reflexi festivalu, který promítá filmy reflektující život. Připravena je suchá i mokrá varianta, projekce se tedy uskuteční za každého počasí.
 
Vřídelní kolonáda
23.00–2.30Vodafone Star Night
Přijďte si užít přímořskou atmosféru, stylové občerstvení, soutěže o bezva ceny a bezplatné Wi-Fi. Večer od 23.00 do 2.30 hodin na vás navíc ve Vřídelní kolonádě i na Vodafone pláži čeká otevírací party, jejíž hlavní hvězdou bude francouzský DJ Uppermost – mistr přes electro house a remixy projektu Daft Punk, Justice nebo C2C. První den festivalu je pláž výjimečně otevřena od 9.00 až do 2.00 sobotního rána. Sledujte novinky a zajímavosti na www.facebook.com/VodafoneCZ.
 
Thermal
16.00–21.00Finlandia Bar Less Ordinary
Díky KVIFF dress code, tedy motýlku a rudé rtěnce, na tebe čeká ve Finlandia stanu drink zdarma. Stáhni si mobilní aplikaci Cool Ticket, kde najdeš svůj kupón na Finlandia Cranberry & Ginger. Ukaž kupón v mobilu barmanovi a drink je tvůj. Platí do 21 hod.
 
16.00Lobkowicz
Na oslavu 50. výročí MFF KV rozdá Lobkowicz 1000 plechovek piva.
Prvních tisíc návštěvníků, kteří budou mít první festivalový den doplněk ve formě společenského motýlka či nalíčených rtů, obdrží od promo týmů na prostranství kolem hotelu Thermal či v ulicích města vychlazenou plechovku piva Lobkowicz Premium Ležák. Začátek šlechtické oslavy je v 16.00, akce platí do vydání všech plechovek.
 
Bageterie Boulevard
20.00–3.00 Festivalová noc s ovocným osvěžením!
Oficiální Fest Food 50. ročníku MFF KV má otevřeno nonstop, ale jedině během první festivalové noci tam na vás čeká osvěžující drink zdarma. Stačí si připnout filmovou placku a do Bageterie Boulevard před Thermalem přijít mezi 20.00 a 03.00 hod. Fanouškům s festivalovým doplňkem ve formě motýlku nebo rudě nalíčených rtů budou placky rozdávat naše hlídky na různých místech festivalu, takže je určitě nepřehlédnete. Vyberte si placku s hláškou, která vám nejlíp sedne, a zastavte se na skvělou ovocnou bowli.
 
Sadová kolonáda
13.30–23.30 Douglas
Milí filmoví fanoušci, přijďte na Douglas Beauty Street a nechte si svůj obličej hodit do gala! Filmová party, která vás na festivalu čeká, se neobejde bez sexy červených rtů pro dámy a elegantního motýlku pro pány. Čeká vás rychlá úprava make-upu, z fotonautu vyletí ptáček a můžete se směle vrhnout do víru oslav. Parfumerie Douglas, oficiální make-up artista MFF Karlovy Vary, a tým zkušených make-up artistů je tu pro každého z vás! P.S. Postaráme se také o váš účes. Od 13.30 do 23.30.
 
Dvořákovy sady
19.00 Nespresso
Prémiová značka Nespresso je oficiální kávou 50. ročníku festivalu. V Nespresso Café vás čeká široká škála druhů káv Grands Crus kvality. Nespresso Café bude zapojeno do slavnostního večerního zahájení festivalu dne 3. 7., kdy hosty čeká překvapení ve stylu Coffee Art. Tento večer bude Nespresso Café otevřeno do pozdních nočních hodin a nabídne tak během zahajovací noci návštěvníkům festivalu příjemné osvěžení ve formě netradičních kávových specialit. Ochutnejte i speciální kávový koktejl, který byl pro jubilejní ročník festivalu vytvořen jedním z nejlepších baristů České republiky, Jiřím Richterem. Sledujte dění na www.nespressovevarech.cz
 
Tržní kolonáda
15.00–24.00 Allianz
Selfie s Bondem? Přijďte mezi 15.00 a 24.00 do Allianz Smileboxu na Tržní kolonádu a udělejte si fotku v hvězdném stylu.
 
V rámci oslav 50. ročníku MFF Karlovy Vary budou mít diváci možnost se setkat se speciální sekcí Šest blízkých setkání. Své oblíbené filmy v ní představí šest světových režisérských osobností spojených s karlovarským festivalem.
 
„Extrémně důležité jsou pro nás dlouhodobé vztahy s filmaři, jejichž tvorbu průběžně sledujeme, často již od počátku kariéry, kterou v mnoha případech odstartovali právě na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary,“říká umělecký ředitel MFF KV Karel Och.
 
Karlovarský festival proto oslovil šest významných režisérských osobností s nabídkou vybrat a osobně představit svůj oblíbený film, nebo snímek, který byl zásadní a určující pro formování jejich filmařského názoru. Festival tak rozvíjí fenomén takzvaných „carte blanche“, kdy známí tvůrci uvádějí snímky, které je ovlivnily a veřejně tak prokazují úctu kolegům. „Každý filmař je v podstatě filmový fanda,“vysvětluje Karel Och důvod, proč jsou právě takové výběry velmi atraktivní. „Pro diváky je pak situace, kdy jim oblíbený snímek představí známá osobnost, povýšením běžného filmového zážitku na mimořádný,“ dodává umělecký ředitel.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.