Share |

Festival Move nabídne i workshop s italskými producenty

repro k akci

Music is the best! Tak zní motto osmého ročníku hudebního indoor festivalu MOVE. I letos nabídne zajímavou konfrontaci české hudební scény s aktuální zahraniční produkcí. Těšit se tak můžeme nejen na italské Uto Karema nebo Pietra Dema, ale i na spoustu další, v našich končinách dosud neobjevené muziky.

„Festival MOVE hledá nízkorozpočtová řešení, která i bez patřičné podpory umožní přivážet novou, svěží hudbu. Festival si neklade žádná žánrová omezení a je otevřen všem aktuálním trendům a stylům,“ říká Jaroslav Raušer z pořádající agentury MOVE Association. „Naší hlavní snahou je přibližovat českou tvorbu kvalitním zahraničním parametrům a  přesvědčit publikum, že má smysl objevovat nové věci,“ dodává.

MOVE festival si klade dva dramaturgické cíle:
českému publiku přiblížit aktuální a nové dění na zahraniční klubové scéně a napomáhat českým  kapelám v jejich hudební cestě za hranice (v minulosti to byli např. Dan Bárta, Khoiba, Luno, Hentai Corporation, Cartonnage, Chinaski, Čechomor,Tara Fuki, Excstasy of Saint Theresa, Toxique, Alvik, Ohm Square, MCH Band, Chadima Richter – duo, D. Koller Band, Skyline, 100C, Tleskač, Gang ala Basta, November2nd, Le Pneumatiq, November 2nd, Sunshine, Soutpaw, Monkey Business, Kryštof, Roe-Deer, Phill Shoenefeld a další…)

MOVE se za dobu své existence vyprofiloval také jako klubový festival, kde je určujícím kritériem kvalita. Premiérově tak např. uvede italské producenty Uto Karema, jenž jen letos stihl bavit svým technem polovinu zeměkoule, nebo novou mezinárodní hvězdu DEMA.

Program festivalu Move 8:

16. 10., Palác Akropolis: Goodfellas + Gerda Blank (Nz)  after party :  Hory_Doly 

19. 10. Matrix: Dema + Stiv Hey (Ita), Filip T.B.C, Hory_Doly, Kamcza, Filip Marak

26.10. Yes club, Uto Karem (Ita), Kaisersoze, Hory_Doly, Luis

7.11. Cross Club, Babe LN+Thom Herian+Camilla de Oliveira (Bra), IM Cyber, Element

18.10. Workshop : Dema + Stiv Hey:  pěti vybraným zájemcům budou jejich vlastní tracky italskými producenty ukázkově editovány,  aranžovány, mixovány a masterovány.   (zájemci se mohou přihlásit na : petr.polacek11@gmail.com)

Nejlevnější předprodej a informace: www.movefestival.eu, předprodej také na pokladnách klubů


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.