Share |

Anketa o módě a stylu: Pruhovaná myš, české úpletové oblečení

foto: archiv Pruhované myši

Pruhovaná myš. Česká firma, založená roku 2009 Ivanou Fialovou Šplíchalovou, vyrábí úpletové oblečení. Značka nabízí barevné módní kousky, tvořené s humorem, ale co se týká jakosti materiálu a zpracování, tak tam není pro žert ani trochu místa! Všechny modely jsou vysoce kvalitní, přizpůsobeny životnímu stylu a potřebám zaměstnané ženy.
 
Vaše definice módy a stylu?
Pro mě je styl o sebevyjádření… splynutí duše s naším exteriérem. Je o potřebě být v pohodě při respektování určité  míry módnosti. Zvu Vás tímto do svého světa, ve kterém, slibuji, nenajdete žádné šedé myši. Maximálně ty pruhované.
 
Co máte nejraději na své práci?
Milé, laskavé a inspirativní zákazníky. Dokonce i muži se již začínají ozývat. Mám ráda hledání a nacházení. To, jak mě nadchne nějaký nápad a podaří se mi jej realizovat. Ale mám ráda i své omyly, které mě naplňují pokorou a zároveň jsou pro mě výzvou. Co mám nejraději? Když mé oblečení dělá ženám radost, když se v něm  najdou, když se cítí pohodlně, přitažlivě, svěže a krásně a stejné pocity jim zrcadlí i jejich okolí…
 
Jak si dobíjíte baterky?
Toho je! Např. ráda vařím - tvořivě a snad i dobře, také ráda jím, pracuji, sportuji, koukám na filmy, čtu, učím se, … a ideálně toto vše ve společnosti rodiny či přátel.
 
Co Vás zaručeně potěší?
Když se lidé mají dobře, jsou k sobě tolerantní, žijí šťastný, spokojený a naplněný život v hojnosti. Budu-li přízemnější, pak mě samozřejmě potěší dobré capuccino, kus výtečného dortu, chutné kvalitní jídlo, krásný den, dobře odvedená práce, laskavost, humor, tolerance, velkorysost, moudrost…. A nemohu vynechat i dobrý pocit, když mé oblečení souzní s mou náladou, když se nesrazím s žádným blbcem... Vyjmenovávala bych ještě hóóódně dlouho  :-).
 
Co děláte proti šedi?
Přece jsem založila firmičku Pruhovaná myš! Ale i já samozřejmě neustále hledám prostředky proti šedi ve svém životě, … někdy pomůže rodina, přátelé, zákaznice, ale někdy si musím pomoct sama, pak utíkám k práci, k hudbě, cestování, relaxačním technikám…. ovšem naprosto ideální proti šedi je slunce v duši! :-) Mějte se lépe a lépe!
 
Pruhovaná myš na fléru.cz // Pruhovaná myš na facebooku // Pruhovaný myš ve CVRKu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.