Share |

Vyhrajte partner pasy na festival UIOP

Soutěž o partner pasy na festival United Islands of Prague
 
23-26/6/2016
Kampa / Střelecký ostrov / Kinského zahrada / Janáčkovo nábřeží /
 
United Islands of Prague je pražský multižánrový festival, který proběhne v červnu již po třinácté a oživí hudbou Kinského zahradu, Kampu, Střelecký Ostrov a Janáčkovo nábřeží. Letos poprvé bude jeho hlavní program probíhat především v sobotu a v neděli 25. a 26. června, kdy spolu s novým METRONOME festivalem nabídne Praha ten největší hudební víkend. Již tradičně hlavní program festivalu předznamená Klubová noc, která proběhne ve čtvrtek 23. června v pražských hudebních klubech. Vstup na festival United Islands of Prague je letos opět díky podpoře hl. m. Prahy a partnerů zcela zdarma.  
My pro vás máme ale ještě něco navíc: Můžete vyhrát PARTNER PASY.
Co takový Partner pas obnáší? Tištěný katalog s představením všech interpretů, dále CD s nahrávkami těch nejzajímavějších interpretů na letošním ročníku UIOP, tištěné mapy a programy ke Klubové noci a celému UIOP programu a dále slevové kupony. 

 

 

Soutěžní otázka:
Jmenujte aspoň 3 kapely, které zahrají na akci Tribute to Mišík.
Vyhrávají první 2 správné odpovědi. Každý výherce obdrží 1 festival pas (k vyzvednutí na akci).

Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ UIOP, uveďte své celé jméno a adresu, soutěž končí 17.6. 2016 v 13 hodin. 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

-
 
Program
Na letošním ročníku festivalu vystoupí nejzajímavější objevy hudební scény , jako například zpěvák a multiinstrumentalista L'Aupaire, temně melancholické severské trio Get Your Gun, rakouská elektro-popová formace Leyya a také jedna z nejzásadnějších postav blízkovýchodní undergroundové hudební scény - libanonský hudební producent Zeid Hamdan, který vystoupí s egyptskou zpěvačkou Maii Waleed. Dále zahrají neofolkoví Trad.Attack! z Estonska či nejskloňovanější polská zpěvačka současnosti Monika Brodka
 
Z tuzemských interpretů zavítá na jedno z pěti pódií letošního ostrovního festivalu například Monika Načeva, která zde během jedinečného koncertu oslaví své jubilejní padesáté narozeniny. Výraznou vycházející hvězdou, která si odbyde svou festivalovou koncertní premiéru, je Emma Smetana, moderátorka, herečka a zpěvačka, která v letošním roce zaujala hudební kritiky velmi vydařenou popovou deskou, za níž stojí producent Jiří Burian. Velkým lákadlem je také koncert čtveřice Piano, která se pohybuje na pomezí alternativního popu a v prosinci 2015 vydala své poslední album Theia.
United Islands of Prague 
23. – 25. 6. 2016 
www.unitedislands.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.