Share |

Naplánujte si METRONOME

Nový dvoudenní hudební festival METRONOME, který proběhne 25. a 26. června v Praze, zveřejnil line-up s časy vystoupení jednotlivých interpretů! Už nyní si tak můžete naplánovat svůj festivalový program. Harmonogram naplánovali organizátoři tak, abyste stihli všechny koncerty, které vás zajímají!
 24. června ve 20.30 ožije areál holešovického Výstaviště velkým hudebním večírkem. Během posledního červnového víkendu se pak na čtyřech pódiích v areálu holešovického Výstaviště představí na 30 zvučných jmen zahraniční i tuzemské hudební scény.
V sobotu na hlavním pódiu vystoupí headliner festivalu legendární Iggy Pop, kapela The Kooks a elektro-popová zpěvačka Ella Eyre. Druhý festivalový den ovládnou svým úplně prvním pražským vystoupením Foals, elektrofolkaři Crystal Fighters a J.A.R. představí velkolepou show s gospelovým sborem. Mezi dalšími vystupujícími jsou například Walk Off The Earth, Ninet, Shelter Point, Matt Simons, Ghostpoet, Ian Siegal, Prostitutes či Please the Trees. Nenechte si ujít největší hudební víkend v Praze! Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v sítích TicketPro, Ticketportal a GoOut. Kompletní line-up najdete na www.metronomefestival.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.