Share |

Vyhrajte DVD Ecstasy of St. Theresa

foto archiv kapely

 
EOST101010. Tak se jmenuje nový koncertní záznam, který na letošní jaro ve formátech Blu-Ray a DVD připravila skupina The Ecstasy Of Saint Theresa. Nahrávka vznikla 10.10.2010 na Nové scéně Národního divadla v Praze, kde kapela vystoupila v exkluzivní a vyprodané show. 
Zajímavostí večera a následného turné byly kromě jiného světelné šaty z dílny Denisy Nové a také nové verze některých skladeb, pričemž tracklist vystoupení v podstatě kopíroval best of z tvorby dvojice Kateřiny Winterové a Jan P. Muchowa.  
„Nikdy jsme vlastně nerekapitulovali,” říká o záznamu Kateřina Winterová. 
„Výjimečná atmosféra prostředí Nové scény Národního divadla výborně doplnila naši hudbu,” dodává Jan P. Muchow. 
Obě varianty nosičů budou k dostání jen pro zájemce, kteří si je objednají  do 07.03.2011 na webových stránkáchwww.eost.cz. Objednávka je spojena s možností vepsání osobního vzkazu do bookletu přímo od členů skupiny. 
A nebo můžete DVD vyhrát, máme pro vás tři!
Odpovědi posílejte do 21.12. 2011. do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ EOST, vyhrávají první 3 lidé, kteří zašlou správné odpovědi.
Soutěžní otázka:
Na letošní státní svátek jsme uveřejnili jisotu významnou skladbu, kterou nazpívala Kateřina Winterová z EOST. Oč šlo?
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.