Share |

Ve vinohradském klubu HooDoo vystoupí legendární funky kapela United Heads

foto: pořadatel akce

V sobotu 14.12. se ve vinohradském klubu HooDoo uskuteční večer na kterém vystoupí dnes už legendární funky kapela UNITED HEADS, elektrojazzový projekt SATO-SAN TO, Inside Kru Djs BICA a EZOP a DJ COLLIN.
 
KDY: 14.12.2013, 20:00 – 04:30
KDE: HooDoo Music Club
CO: United Heads, Sato-San To, Inside Kru DJs, DJ Collin
ZA KOLIK: 120,-
 
Celý večer nastartuje rozhodně ne neznámá dvojice Djs z Prahy, Bica a Ezop. Specializují se na abstrakt-trip-funky-brejk hop. Nevíme čím nás překvapí, ale jistě nezapomenete na vytříbenou selekci, přesné mixy, scratche a show na 3 gramofony!
 
Jazzovou esencí večera bude elektronický projekt bubeníka Thoma Heriana (N.O.H.A.) a trumpetisty Oskara Töröka (Vertigo Quintet, Iva Bittová), který po vítězství v soutěži Colours Talents a vydání debutu Salep (2009) prošel personálními změnami a připravuje nové album, které by mělo vyjít na jaře příštího roku.
 
Těšit se můžete na jungle-experimental elektroniku s prvky jazzu a na ochutnávky z nového alba.
 
Chvilka motání kabelů a podium rozzáří UNITED HEADS.
 
Tato pražská formace se proslavila v polovině devadesátých let, kdy se například podílela singlem Jazzy Da Blue na hip-hopové kompilaci “Real Acid Juice” po boku Penerů strýčka Homeboye či neo-hiphopové skupiny WWW. Prodělala dlouhý vývoj původně od hip-hopového seskupení, přes crossover až po dnešní taneční sound, vycházející z odkazu funky-disco scény sedmdesátých let.
 
A pro toho kdo nebude mít dost bude připraven DJ Collin, který party dotáhne do konce v rytmu funky a deep housu.
 

UNITED HEADS
Hrajou z čiré radosti. Radost se vznáší nad pódiem, na pódiu a hlavně pod podiem. Tanec! Pražská formace se proslavila v polovině devadesátých let, kdy se mimo jiné podílela singlem Jazzy Da Blue na hip-hopové kompilaci Real Acid Juice po boku Penerů Strýčka Homeboye či neo-hiphopové skupiny WWW. V době, kdy ti progresivnější poslouchali maximálně grunge, měli dávno namířeno k vrcholu živé taneční hudby. Jejich písničky pravidelně zařazují do vysílání Radio Wave, Radio 1 či Radio Express. V loňském roce vydali vynikající desku Pants Down! a chystají další, kterou budou křtít na jaře v Berlíně.
 
SATO-SAN TO
Český elektronický projekt bubeníka Thoma Heriana (N.O.H.A.) a trumpetisty Oskara Töröka (Vertigo Quintet, Iva Bittová) doznal velkých změn. Po vítězství v soutěži Colours Talents a vydání debutu Salep (2009) prošel projekt personálními změnami a připravuje nové album, které by mělo vyjít na jaře příštího roku. Projekt Sato-San To, který vznikl v roce 2008 jako experimentální prostor dvou mladých a talentovaných hudebníků, Thoma Heriana a Oskara Töröka, zaujal svou originalitou legendárního kontrabasistu Jaromíra Honzáka, který se stal stálým hostem, a odehrál s duem mnoho koncertů v Česku, Maďarsku i Německu. Na jaře tohoto roku ovšem Honzákovo místo vystřídal basista Jaroslav Kovařík (N.O.H.A.) a sestavu obohatil klávesista Vojtěch Procházka.
A nové personální změny se odrazily i v samotné tvorbě.
 
- - -
 
Lineup:
20:00 Inside Kru Djs: Bica + Ezop (3 decks show)
http://www.insidekru.com/
22:00 Sato-San To
http://bandzone.cz/satosanto
23:30 United Heads
http://unitedheads.bandcamp.com/
01:00 DJ Collin

https://www.facebook.com/Collindj
 
- - -
 
PODPORUJÍ:
TrueTea - http://www.truetea.cz/
Phatbeatz.cz - http://phatbeatz.cz/
Doklubu.cz - http://doklubu.tiscali.cz/
Nubreed.cz - http://nubreed.cz/
Undergroundcity.cz - http://www.undergroundcity.cz/
 
- - -
 
Více na:
https://www.facebook.com/events/666987086656848/

http://www.hoodooclub.cz/index.php?p=program


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.