Share |

Vánoční dárky na poslední chvíli? Co třeba Boutique Market?

foto: pořadatel akce

Letos si od předvánočního shonu můžete vzít volno a nechat s klidným svědomím nákupy vánočních dárků na poslední chvíli, protože v Holešovické tržnici v Praze proběhne v sobotu a neděli 20. a 21. prosince už počtvrté unikátně koncipovaný výběrový trh - Boutique Market.
 
Ve vytápěné industriální hale č. 13 se představí prodejci se zbožím, které lze označit slovem "boutique". Nabídnou vysoce kvalitní výrobky z malé produkce. Pro milovníky jídla to bude výběrové víno, káva, nebo luxusní čokoláda. Na své si přijdou i milovníci knih, umění a designových výrobků. Všechny prodejce spojuje tradiční zpracovávání surovin, inovativní myšlení a respekt k životnímu prostředí.
 
Po celou dobu nákupů budete moci doplňovat síly kvalitními delikatesami z připraveného občerstvení, atmosféru navodí originální výzdoba haly. Samozřejmostí je doprovodná hudba i dětský koutek pro ty nejmenší. Na letošním Boutique Marketu spojíte příjemné s užitečným. Potěšíte smysly a následně skvělými dárky i své blízké pod stromečkem.
 
Vstup je zdarma a bez bariér. Akci pořádají nezávislé módní značky LoveMusic a PlazmaLab, které zde stejně jako na desítkách předešlých úspěšných akcích, vytvoří unikátní prostor pro originální módu, design a styl. Užijete si tak nejen pohodlné nákupy, ale také ověřenou společenskou atmosféru. Více informací na: www.novetrhy.cz
 
Otevírací doba:
So: 10:00 – 19:00
Ne: 10:00 – 19:00
Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, hala č. 13, Bubenské nábř. 306/13
Web: www.novetrhy.cz
Fb: www.facebook.com/novetrhy
Event: www.facebook.com/events


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.