Share |

V Toni & Guy mají novou kadeřnickou hvězdu. Vyhrajte její péči!

foto Toni and Guy

Taťána Klevetová pracovala jako senior stylist v dublinském salónu Aidan Fitzerald a v HBD - SPA v Rio de Janeiru. V Anglii se účastnila všech důležitých kadeřnických událostí a spolu s týmem vytvářela kolekce ve spolupráci s mladými módními návrháři z prestižní londýnské školy Saint Martins College of Art and Design.
V roce 2001 se stala vítězem Czech and Slovak Hairdressing Award, a to hned v pěti kategoriích. Teď hraje v týmu pražského salónu Toni & Guy v Dlouhé 13 a jeden z vás, který správně odpoví na otázku, vyhraje střih a styling právě u Táni.

Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje poslední kolekce TONI&GUY?
1) Future Precision
2) Project 10
3) Alignment

Odpovědi posílejte do 5.2.2012 do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ TONI. Vyhraje autor či autorka první správné odpovědi.

www.toniandguy.cz
www.facebook.com/TONIANDGUY.PRAGUE
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.