Share |

V sobotu je další Climax v Roxy

repro k akci

Poslední sobota v měsíci tradičně patří Chrisi Sadlerovi a jeho rezidentní noci Climax. Na 30. 6.si Chris pozval duo DJs Sajmon a Joseph Kari, které můžete znát mimo jiné coby členy již nefungujícího seskupení KnO Clubbers. Toto trio pak doplní ještě chill outový Mr. Roquentin a rezidentní VJ noci Climax Martin.

Oba hosté posledního předprázdninového Climaxu pochází se severozápadu Čech, kde si své první DJské ostruhy vydobyli na přelomu tisíciletí v tamějších klubech a kulturácích. Konkrétně vůbec poprvé veřejně vystoupili v klubu Pancha na noci Nightphunk. Žánrově se jak Sajmon, tak Joseph Kari profilují směrem k progressive, deep house, tech house či electru. Svazovat se jednotlivými styly se ale naštěstí příliš nenechají.

Nyní je můžete mimo jiné vídat na jejich rezidentní party Clubbers House Night v Kadaňském tanečním klubu klubu Music bar Liďák. Podobně jako jeho Djský souputník i Joseph Kari si kromě ROXY zahrál také v řadě tuzemských klubů jako Chapeau Rouge či Pekelnej bar a dalších či na festivalech jako Open Air Festival nebo High Jump.

Červnový Climax odstartuje v ROXY v sobotu 30. 6. ve 22:00 a vstupenky koupíte jako vždy přímo na místě za 100 czk.

Chris Sadler DJ set: http://www.youtube.com/watch?v=OjO1atLuwj0

Chris Sadler: http://www.chrissadler.com/

FB event: http://www.facebook.com/events/317709738308228/

ROXY: http://roxy.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.