Share |

V hotelu Fusion se uskuteční barmanská soutěž

repro k akci

18. října se v pražském hotelu Fusion uskuteční české národní kolo mezinárodní barmanské soutěže Beefeater 24 Perfect Host Bartender Competition 2012.

Pražskou zastávku zažije mezinárodní barmanské klání od 14.00 hodin 18. října v hotelu Fusion. Akce je určená nejen pro soutěžící barmany, ale také pro veřejnost, odbornou i širokou, tedy kohokoliv, koho zajímá mixologie nebo je fanouškem barmanského umění. Vstup na akci je zdarma.

Členy poroty, která bude drinky hodnotit, budou Sebastian Hamilton-Mudge, celosvětový Ambassador značky Beefeater se sídlem v Londýně, Miroslav Černík, Viceprezident České barmanské asociace a George Němec, světově uznávaný český barman momentálně působící v Číně a mezinárodní Brand Ambassador značky Becherovka. Do první dvanáctky se na základě výběru odborné poroty v Londýně probojovali následující barmani (v abecedním pořadí): Miloš Danihelka, Michal Ďuriník, Viktor Gleich, Kryštof Hordina, Adam Hrapko, Martin Hudák, Tomáš Melzer, Zdenko Michlík, Eduard Ondráček, Šaban Ristemovič, Petra Vondrová a Milan Zaleš.

Vítěz českého národního kola si poměří síly s ostatními vítězi národních kol z celého světa v Londýně, kde proběhne 27. a 28. listopadu světové finále soutěže. Celkový vítěz soutěže pak získá “all inclusive” zájezd do Japonska, kde, spolu s Beefeater Ambassadorem, bude moci proniknout do tajů unikátní čajové kultury a svébytné japonské mixologie.

Soutěž je inspirovaná unikátním dochuceným prémiovým ginem Beefeater 24, který kromě typické hořkosti jalovce, obsahuje také esence čínského zeleného čaje a japonského čaje Senscha. Barmani tak budou muset pracovat s netypickým tématem alkoholu v kombinaci s čajem.

Pro více informací navštivte: http://www.beefeater.cz/
nebo http://www.janbecher.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.