Share |

V Brně budou vystaveny fotky pánské kolekce tamního salonu Toni&Guy

plakát k akci

Fratelli Fashion Caffé propojuje svět umění s moderním designem a módou. Další vernisáž v pátek 8. června proto představí fotografický projekt Elišky Kyselkové Find your style -  pánskou kolekci účesů brněnského kadeřnického salonu TONI&GUY. Doplní ji hned dvě módní přehlídky.

Program začíná v 19:00 vernisáží a pokračuje pánskou módní přehlídkou ve stylu střihů TONI&GUY. Ve 20:30 proběhne druhá z přehlídek, na níž budou prezentovány šperky značky ALO Diamonds a modely mladých návrhářů. Představí se Tereza Otáhalíková, Mongol a Denisa Dovalová.

Jak popsat projekt Find your style? Cílem bylo zachytit atmosféru a emoce, které vystihují novou kolekci pánských účesů TONI&GUY a samozřejmě i účesy samotné.
Černobílé kontrastní fotografie podtrhují charismatický mix stylingu, střihů a osobnosti jejich nositelů. Důležitým detailem se stává sebemenší záchvěv tváře, stejně jako zdánlivě ledabyle ležící pramínek vlasů. Každý z modelů zaujímá pózu, která dokonale vystihuje jeho vlastní osobní styl.

Fotografka Eliška Kyselková (1990) tvoří pod uměleckým jménem Eliskys Photography. Studuje na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, v ateliéru reklamní fotografie. Zaměřuje se na módní a portrétní fotografii, ve svých uměleckých projektech se zabývá lidskými pocity, nedokonalostmi a rozdíly. Fotí pro brněnský salon značky TONI&GUY nebo módní designerskou značku LaFormela. Byla přizvána k vytvoření snímků pro nově zrekonstruovanou funkcionalistickou vilu Tugendhat. Oslovila ji také Leica Gallery Prague a její práce momentálně vystavuje i Artbanka Museum of Young Art v Praze. Tento měsíc můžete vidět její práce také na venkovní výstavě na ulici Na příkopě v části bližší Václavskému náměstí v Praze, kde vystavuje mezi 10 nejlepšími českými fotografy v soutěži Google Photography Award.

Fratelli Caffé Fashion: s vášní pro hi-tech a design
Minimalistický, designově čistý prostor Fratelli Caffé Fashion je vybaven špičkovými technologiemi. Návštěvníkům kavárny jsou k dispozici iPady s připojením na internet, je zde také umístěna TV obrazovka s MacMini a prostor je dokonale ozvučen aparaturou od značky Bose. I díky tomu je Fratelli Caffé Fashion multifunkční chameleon. Může se kdykoli proměnit na výstavní sál, místo pro stylový raut, vánoční večírky, oslavu narozenin a promoce nebo interaktivní místnost pro školení, odbornou konferenci i firemní poradu.

Výstava Stylers
8.6. 18:00
Fratelli Caffé a Fratelli Café Fashion

Průchodní 2, Brno

www.eliskys.com
www.cafefratelli.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.