Share |

V Basement baru zahraje Eddie C z Kanady

foto: pořadatel akce

V pátek 24. října zavítá do pražského Basement baru vynikající kanadský hudebník Eddie C, kterého na line-upu doplní Disco Møreti, Awacs a Lukas Micka. Akce startuje ve 21 hodin.
 
VISKY LABEL NIGHT w/ EDDIE C
VOL 3. with disco-master extraordinaire
EDDIE C (ENDLESS FLIGHT, RED MOTORBIKE / CAN)
+ support:
DISCO MØRETI, AWACS, LUKAS MICKA
pátek 24. 10. 2014, od 21.00
Basement Bar, Francouzská 76, Praha
FACEBOOK EVENT
VSTUPNÉ: 150 czk při rezervaci na info@visky-recordings.com (uveďte prosím celé jméno a počet vstupenek) / 200 czk na místě
 
Eddie C pochází z Ontaria a začal experimentovat s hudbou na konci 80. let, kdy ho inspiroval první hip hop a vzkvétající acid house scéna. Začal si dělat vlastní kazetové mixy z noční radiové show a chvíli na to už navštěvoval record shopy, aby se dostal k hudbě z první ruky. Od té doby se pro něj hledání tracků, djing a produkce stalo způsobem života. Ten byl úzce následován jeho vášní pro lyžování a tak strávil 10 let v Rocky Mountains v Kanadě. Ze studia ve svém srubu se přesídlil do Berlína. Jeho syrový, ale přesto propracovaný přístup k produkci mu od r. 2009 vynesl bezpočet releasů a remixů (Jiscomusic, Endless Flight, Sleazy Beats aj.). Eddie C se dá popsat jako jedna z nejvýraznějších postav slow-mo/disco scény. V r. 2011 vydal své první album “Parts Unknown” na Endless Flight a později toho roku začal vydávat nové projekty na svém vlastním Red Motorbike. V roce 2013 následovalo druhé album „Country City Country“ opět na japonském labelu Endless Flight.
 
https://www.facebook.com/therealeddiec
http://www.residentadvisor.net/dj/eddiec
https://soundcloud.com/eddiec
http://redmotorbike.blogspot.de/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.