Share |

Urban live art show - netradiční událost v NoD

pozvánka

V experimentálním prostoru Roxy NoD se 4. dubna 2012 odehraje netradiční event pro milovníky urban artu. Doporučuje se dorazit už v 18:00.

V prostorách galerie postaví trafostanici v celé své “kráse”. Tedy v takovém stavu, ve kterém jich můžete vidět jenom v okolí svého bydliště desítky.

Chystá se   live art performance přímo na trafačku v podání předních českých umělců. Můžete tak sledovat vývoj díla od samého začátku. Svoje kouzla předvedou Emil Norm, Vláďa Strejček a Luke Tomski jako VJ. Přijďte se podívat na přerod starý oprejskaný šedivý trafačky v umělecký dílo.

O hudební podkres se postará DJ Manio. V prostorách galerie budou vystavena díla jmenovaných umělců.

Jestli se chcete realizovat a podílet se tak svojí kreativitou a nápady na změnách ve svém okolí – zapojte se do ideové soutěže, kterou odstartujeme právě v NoD. Motivem projektu je revitalizace starých trafostanic, a tím jim dodat nový, unikátní umělecký vzhled. Pošlete svůj návrh a získejte tak možnost PREdělat si to po svém. Soutěž trvá šest týdnů a po tuto dobu můžete poslat až deset návrhů.

V rámci projektu dojde k redesignu čtrnácti trafostanic. Výtvory bude hodnotit odborná porota. Každý vybraný návrh bude odměněn částkou 10.000,-

Ze soutěže vzejde ještě jeden celkově vítězný návrh, který vybere veřejnost v hlasování na www.predelejtoposvem.cz.

Kurátorem projektu je Viktor Čistič, organizátor uměleckých akcí ve veřejném prostoru se zkušenostmi ze třech kontinentů.

Vstup na akci zdarma.
 
www.predelejtoposvem.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.