Share |

UNDERWEAR DAY PRAGUE aneb Festival spodního prádla také v Praze

foto: pořadatel akce

Underwear Day Prague Celebrate Párty
Sobota 17. Května 2014 od 20:00
P.M. klub & cocktail bar, Trojická 10, Praha 2
www.pmclub.net

Entry: 200,- Kč; Ladies: 100,- Kč
 
Spodní prádlo už dávno není skrytá nutnost. Stejně jako jiné módní kousky také prádlo podléhá trendům a proplétá se všemi módními styly. A v návaznosti na sílící trend prádla, mu byl v některých kalendářích uznán mezinárodní den, který připadá na 3. dubna.
 
Oslavy spodního prádla se konají ve velkých světových metropolích – v New Yorku, Rio de Janeriu apod. Právě v tento den pořádají výrobci a prodejci spodního prádla různé akce - např. pochody ve spodním prádle, slevové akce, nejrůznější párty.
 
Cílem této akce je přinést svátek spodního prádla jako festival i do Prahy jako centra módy. Proto se ve dnech 16. a 17. května 2014 uskuteční 1. ročník festivalu spodního prádla Underwear Day Prague.
 
K festivalu patří zábava, a proto by v těchto dnech obyvatelé Prahy měli potkávat v ulicích města atraktivní hlídky, tzv. Underwear Fashion Policie v rámci akce Ukaž, co máš pod povrchem. Zájemci si budou moci zkusit chytit naši Underwear Fashion Policii nebo se od ní nechat zkontrolovat - např. ohodnotit fashionabillitu svého spodního prádla, prověřit znalosti o světě spodního prádla apod. Underwear Fashion Policie bude totiž jediná policie, která bude za kontrolu místo pokutování odměňovat. Navíc Underwear Fashion Policie bude také informovat o skutečnosti, že pokud si před 1. ročníkem festivalu spodního prádla Underwear Day Prague kdokoliv zakoupí u partnerů tohoto festivalu zboží či služby, může při předložení účtenky získat volný vstup pro sebe a doprovod na Underwear Day Prague Celebrate Párty s překvapením.
 
Festival spodního prádla vyvrcholí 17. května Underwear Day Prague Celebrate Párty v pražském P.M. klub & cocktail baru. Na návštěvníky párty čeká atraktivní program, který bude rozdmýchávat na bod varu sugar underwear star - krásná a vtipná herečka a moderátorka Barbora Mottlová. Organizátoři předpokládají intenzivní zapojení účastníků do programu, kde lze zažít něco, na co by samotní neměli odvahu nebo je to nenapadlo, ale prostředí je strhne.
 
Doporučený DRESS CODE pro vstupna párty je ve spodním prádle všeho druhu a typu + vhodné doplňky, v toleranci budou i noční košilky a stylová pyžama, župany, tílka i plavky či dupačky pro dospělé. Účastníci párty se budou moci pohodlně převléknout ve vyhrazených prostorech klubu. Pro ty, kdo nechtějí být na párty poznáni (nebo nesmělejší osoby), budou připraveny pro zachování inkognita škrabošky.
 
Program žhavé párty seznámí účastníky zábavnou formou s trendy spodního prádla v rámci fashion show zúčastněných značek spodního prádla pro dámy i pány, v péči o tělo apod. Nebude chybět volba Miss a Mr. Underwear z přítomných účastníků či zábavné soutěže. Zájemci si mohou také vyzkoušet roli foto hvězdy v záři reflektorů v rámci aktivity Underwear fotoshooting, kdy bude připraven prostor, kde se zájemci nechají módním fotografem vyfotit ve svém spodním prádle ve stylu kampaně na spodní prádlo, a kterou si pro focení i odnesou na památku.
 
Uskuteční se také pokus o Underwear Prague Record - tedy o (pražský) rekord v počtu lidí ve spodním prádle na jednom místě či Underwear chain - pokus o uvázání nejdelšího řetězu ze spodního prádla.
 
Chybět nebude ani underwear tombola o zajímavé ceny. V rámci aktivity UKAŽ, CO MÁŠ POD POVRCHEM! se organizátoři rozhodli, že výtěžek z prodaných lístků do tomboly UNDERWEAR DAY CELEBRATE PÁRTY věnují organizaci Mamma HELP, která  pomáhá ženám s rakovinou prsu a jejich rodinám. 
 
Více na facebooku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.