Share |

Ostré prádlo na ostrých sportovcích

foto 69slam

 

69Slam je průkopníkem originálního funky spodního prádla a plavek. Kromě původního designu vyniká i kvalitou, jež snese každý extrém. To dokazuje i tým sportovců podporovaných touto neotřelou značkou, který dobře ví, že cítit se pohodlně je základem špičkového výkonu. 

69Slam podporuje profesionály z širokého spektra sportovního odvětví: jak na vodní hladině (water ski, wakeboarding, surfing a kite), tak v drsných podmínkách uměle vytvořených ploch (BMX freestyle, 

mountainbike downhill a fourcross) a v zimním období se sportovci 69Slam věnují například speed skiingu, freeskiingu nebo skicrossu.

 

Jedním ze sportovců 69Slam týmu je nová hvězda water ski, Adam Sedlmajer, který obhájil v roce 2010 vítězství na australském Momba Masters Overall Champion v kombinaci, jejíž hodnocení se skládá ze součtu výsledků ve slalomu, triku a skoku. V jednotlivých disciplínách slalom a skok se Adam probojoval do semifinálových jízd, ve kterých shodně obsadil desáté místo a zároveň se tímto výkonem kvalifikoval do světového poháru. „Poslední sezóna pro mě byla velmi úspěšná. Podařilo se mi vyhrát první profesionální závod, umístit se také ve slalomu a konec roku jsem završil druhým místem na mistrovství Evropy,“ uvádí na svých webových stránkách Adam. 

Ve vodním sportu vyniká i další člen 69Slam týmu Zdeněk Šefčík, mistr České republiky ve  wakeboardu. Zdeněk je jedním z těch, kteří se ke svému sportu dostali náhodou a okamžitě v něm kralují: na dovolené v Chorvatsku si wakeboard vyzkoušel a v té chvíli věděl, že tohle je jeho osud.

 

Michal Mároši, biker a punker tělem i duší si loni opět střihl kultovní sjezd Red Bull Rampage 2010 a obsadil skvělé 15. místo. Zároveň poprvé v kariéře vyhrál ve svých 33 letech závod SP ve fourcrossu. Kariéru nastartoval jako BMX jezdec, ale od roku 1995 se plně věnuje MTB downhillu a je pravidelně ve špičce extrémních závodů. V březnu letošního roku „perlil“ i na Red Bull Pumptrack v Sao Paulu, kde skončil šestý a jako jediný jezdec na horském kole postoupil mezi finálovou TOP 8. 

Nepřehlédnutelný jezdec na BMX Dominik Nekolný, kterého si televizní diváci zamilovali v soutěži Česko-Slovensko má talent, je především čtyřnásobným mistrem České republiky ve flatlandu. Dominik má za sebou úspěšnou šňůru 70 závodů a 80 show po celém světě. 

 

 

Známý fourcrossař Tomáš Slavík dokázal suverénně zvítězit na druhém závodě Euro Series ve Szczawno Zdroji, kde se sešla celá evropská špička! Další mladý nadějný týmový fourcrossař, Milan Myšík, pokořil bahnitou trať v závodu Euro Fourcross Series v Anglii (Afan, Wales), v kategorii muži/elie a vybojoval skvělé 2. místo. 

Rychlostnímu lyžování se věnuje Radek Čermák, který zakončil letošní sezónu třetím místem na prestižním závodu Speedski Masters a na světovém poháru v rychlostním lyžování obhájil šesté místo. V současně posledním závodu seriálu se umístil ve švédském Salenu pátý. 

 

 

Míra Hořejší zase krotí draka (kite). V zimě se probojoval do čtvrtfinále Snowkite Masters ve Francii. Naposledy se úspěšně účastnil i Mushow Open 2011 a vybojoval parádní 2. místo. Téhle vydařené akce se stejným umístěním se účastnily i talentované kiterky Veronika Holubová a Pavla Novotná. Obě umí zle prohnat pány kluky a nekompromisně vládnou ženskému kiteboardingu v Čechách.

V týmu 69Slam vyniká svým uměním i Tereza Olivová, pyšnící se trojnásobným titulem mistryně republiky v surfingu. Freeskiing je doménou i Andrey Krýslové, která musela ze zdravotních důvodů vypustit poslední sezónu. Andrea má rozhodně už pořádný hlad se zase prolétnout a úspěšně rehabilituje.

69Slam podporuje mladé talenty i svým podílem na rozšiřování areálu, který je součástí dívčího freestyle campu Nikita Bandidas Camp.  No a fanoušci extrémního sportu si vychutnají i nový snímek Sugar Beat, na kterém se 69Slam podílí. Koláž hraného filmu a dokumentu zachycuje ženskou sílu v oblasti skateboardingu, snowboardingu či freeskiingu a její náročnou cestu sebeprosazení se ve světě extrémního sportu a testosteronu. 

 

69Slam

69Slam založila parta Australanů, trávící většinu času surfováním na Bali. Tehdy se rozhodli dělat funky spodní prádlo za přijatelné ceny pro všechny, kteří se nebojí vyjádřit svou individualitu. 69Slam se od ostatních odlišuje nejen originálními vzory, ale také tím, že své kolekce nabízí souběžně ve dvou různých materiálech. Standardní řada je komfortní bavlna doplněná o 5 % elastanu, druhá pak kolekce provedená v mikrovlákně, hi-tec tkanině, která je prodyšná, velmi rychle schne a navíc odpuzuje vlhkost a chlad z vnějšku. 69Slam navíc myslí na všechny typy postav, střihy plavek se vyrábí v několika provedeních, zakrývající jakoukoliv nesrovnalost na těle. 

 

Více informací naleznete na  www.69slamshop.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.