Share |

Tipy na dárky 2015, díl pátý

5. díl oblíbených tipů na dárky je tu! Dalších deset vychytávek...
 
1) Zážitková degustace vína od mladého energického sommeliera Vladimíra Vaňka, který provozuje také eshop Oceněná vína cz. vyzkoušeli jsme ji a jsme nadšeni. Degustace "vznikla jako má reakce na neutěšený stav degustací v českých luzích a hájích, kde se víno degustuje ve skupině 20+ lidí, s průměrnými víny, sommeliérem, který to má na háku, a k jídlu dostanete tak maximálně chleba a eidamem" - tady za 790 korun dostanete mnohem víc a bude vás to bavit!
2) Boty Star Wars. Svíticí a blikací Crocs pro děti a nově i pro dospělé. Existují i nesvíticí, ale nás baví ty akčnější modely. Třeba tyhle!
3) Některá z dárkových kazet od české rodinné firmy Ryor - Arganový olej krásně voní, Mořské řasy potěší každou pokožku. Pro extra citlibou kůži je tu Ryamar s amarantovým olejem.
4) Jameson - dárkové balení se skleničkami:) Co dodat.
5) Jogamatka adidas (na obrázku)- krásná a stylová, a pokud máte v merku velikost nositelky, klidně jí přidejte legíny a sportovní podprsenku se stejným vzorem.
6) Tvarující vosk pro jemné vlasy (i dlouhé!!) od Rollandu, Shaping Putty. Nebo jiný jejich kosmetický produkt - všechny jsou ekologicky šetrné a krásně voní. Koupíte v saonu Rolland Francouzská 17
7) Kniha o fyzice pro zvídavé lidi, které zajímá, jak funguje svět kolem nás. Vydává Dokořán s Argem.
8) Muzika! Přijďte si vybrat vinyly, DVD a Blu raye do prodejny Musictown na Žižkově. Pokud jste zdaleka, třeba vás osloví produkce Indies, kteří mají i eshop - k vánoční náladě, kdy člověk ocení tradice, se hodí třeba moravské lidovky nebo Dušan Holý a Musica Folklorica. CD, MP3, FLAC, WAV.
9) Kupte někomu online lekce jógy a pilates na jogazobyvaku.cz
10) Legíny od Leedy, jsou krásné.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.