Share |

Tipy na dárky 2015, díl druhý

Soak and Float, foto Lush

Po úspěchu prvního dílu, který vás i přes říjnové datum zaujal, jsme se rozhodli o něco rychleji než bylo v plánu zařadit další díl. tady je dalších 10 tipů, co pořídit vašim milým.
 
1) Lichožrouti nebo Hlemýžď Čilišnek
Pavel Šrut a Jiří Šalamoun udělali spoustu krásných věcí. Nyní Paseka znovu vydává dvě z nich - nejen proto, že JŠ slaví jubileum.
2) Tričko od Musy
Roxy/NoD má kolekci trik od tatéra a výtvarníka Musy, vypadají dobře.
3) Hudba z Musictownu (třeba Placebo Unplugged) - najdete tu cédéčka, vinyly, DVD i Blu-ray, nezávislou scénu i to lepší z mainstreamu a konají se tu fajn akce!
4) Šperk z galerie
Máte dost času, proč nepoužít zahraniční eshopy. Londýnská National Portrait Gallery nabízí stále obměňovanou zásobu výrobků s na různá témata ze své sbírky i mimo ni - kromě obligátních tašek, hrnků, notýsků a kalendářů&diářů má třeba zábavné šperky - pobaví náušnice s bleskem.
Pokud máte větší rozpočet, hodně zajímavá je deka na téma britské hodnoty
5) Šampon s mořskou solí
Lush má Big, my máme spokojené vlasy - sůl tu není rozpuštěna, takže šampon má konzistenci nazývanou pregnantně hrubý sliz. Btw jejich šampon Soak and Float na podrážděnou pokožku hlavy je taky super (majitelé kožních trablů v recenzích jásají!) a nyní už nemá tu táborákovou vůni, která byla pro x lidí MOC. A když jsme u toho, musíte prubnout jejich krém na ruce Love and Light, protože voní hořce a důstojně, vstřebá se a pěstí.
6) RYOR má přípravky s arganovým olejem - výživné krémy i výplně vrásek mají skvělou texturu a pro pleť jsou prima - a jsou prima i pro rozpočet.
7) Deštník proti dešti proti šedi!:) V eshopu zde.
8) Nebo radši tašku?
9) Ukrutně cool černé svíčky z Designville.
10) Metalová kolobrnda. 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.