Share |

Tip na seminář: Městská zahrada z pohledu legislativy

foto: pořadatel akce

sobota 6. 12. 2014, od 15:00 hodin
seminář KOKOZA: MĚSTSKÁ ZAHRADA Z POHLEDU SOUČASNÉ LEGISLATIVY
 
Připravte si zápisníky a vyzbrojte se trpělivostí, dovíte se, jak je na městské zahradníky připravena legislativa a jak se můžete připravit vy na ni. Kurz pouze pro otrlé.
 
Z workshopů si odnesete dobrou náladu, nové kontakty a především praktické informace. To, co se v průběhu workshopu dozvíte, si ihned na místě vyzkoušíte. Pro každého je připraven dárek, který bude dělat radost celou sezonu.
 
Cena workshopu: Při platbě předem na účet 450 Kč, na místě pak 550 Kč. Pokud se přihlásíte na více než 3 workshopy, dostanete slevu 10 %. V ceně je materiál, který si odnesete domů, nápoje a něco malého na zub. Sleva bude uplatněna při platbě alespoň tří workshopů předem na účet (tři workshopy za jednorázovou cenu 1215 Kč  místo 1350 Kč), do zprávy pro příjemce napište své jméno a název workshopu.
 
Workshopy pro vás koordinuje Radka, mail: radka@kokoza.cz
Registrace na: WWW.KOKOZA.CZ/REGISTRACE-WORKSHOPY
 
Další akcička, která následuje hned po semináři:
sobota 6. 12. 2014, od 19:00 hodin

PŘEDVÁNOČNÍ BESÍDKA MĚSTSKÝCH A KOMUNITNÍCH ZAHRAD S KOKOZOU
Je konec sezony a městští zahradníci mají konečně čas si na chvíli sednout, dát si společně svařák s chlebíčkem. Bude to zahradnická a kompostovací jízda. Těšte se na barevné občerstvení v režii městských a komunitních zahrádkářů. FREE ENTRY.
 
Místo konání obou akcí:
ECOart SALON ROLLAND
Francouzská 17, Praha 2 – Vinohrady
rolland@rolland.cz

+420 725 783 123


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.