Share |

Stáhněte si nový remix Prince Of Tennis od pražských The Fakes a vyražte na další Clash!

foto: David Surowiecki

Coby poctu všem indie kapelám přelomu 80. a 90. let pojalo pražské dýdžejské duo The Fakes svůj aktuální remix skladby A Different Drum elektropopových Prince Of Tennis.

„Jsme z generace, která vyrostla na kapelách jako The Stone Roses, Primal Scream ale i Soul II Soul. Z domácích kapel pak třeba Sebastians. A jejich jádrem byli David Volenec a Honza Čechtický, kteří vlastně tvoří Prince Of Tennis. Tak jsme to všechno spojili dohromady a výsledkem je tenhle náš letní roztančený remix pro oldschoolery a nostalgiky,“ říkají Pavel Kučera a Šimon Šafránek alias The Fakes.

Je to však sotva pár týdnů, co dokončili jiný letní remix, a to skladby Heart Of Stone dlouhodobě spřízněné domácí kapely The Prostitutes. Letos na jaře pak za účasti zpěvačky Johany Švarcové z Kazet přispěli skladbou 17B na kolekci cover verzí skupiny Mňága & Žďorp s názvem Dáreček. V minulosti sklidili ovace též za svůj remix ústřední melodie Karla Svobody ze seriálu Návštěvníci, kterou uveřejnili pod názvem CML.

 Zmíněný remix skladby A Different Drum skupiny Prince Of Tennis si můžete zadarmo stáhnout ze Soundcloud profilu The Fakes, kde najdete i jejich další tvorbu. Ovšem doporučujeme si pospíšit, povolený limit je sto stažení. Stahujte TADY.

V pátek 27. července pak můžete vyrazit do pražského Chapeau Rouge, kde The Fakes odpálí další ze svých pravidelných trash electro parties s názvem Clash!. Vedle zmiňovaných rezidentů se tentokrát za dýdžejský pult se svým speciálním setem postaví i legenda domácí rapové scény Orion z PSH, dále electro dvojice Hiffi & Jacob, dubstepový Stifler a mladá electro trash krev Spectre + Distress.

  
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.