Share |

SocksInBox - Barevné ponožky v boxíku

Pánské ponožky žluté
foto: archiv SocksInBox

SocksInBox jsou uměleckým projektem bývalé studentky oděvní školy v Holešovicích, která má silný vztah k ponožkám již od svého útlého dětství. „Už jako dítě jsem zjistila, že na mě barevné a vzorované ponožky působí pozitivně a zlepšují mi náladu. Vím, že to hodně lidí vnímá stejně,“ prozrazuje své pocity aktérka „krabičkových ponožek“.

Proto zrealizovala svůj e-shop se SocksInBox – krabičkovými ponožkami. Velmi originální barevné ponožky jsou navíc zabaleny v pěkně nadesignovaných krabičkách. Autorka ponožek vnímá „ponožkovou módu“ po svém a doplňuje, že „lidé se chtějí bavit, nebrat sebe ani život příliš vážně. Každá příležitost k tomu je dobrá a jednou z nich jsou i zajímavéponožky. Nehledě na to, že jsou významným doplňkem, který by se neměl podceňovat v případě že chcete, aby váš outfit byl dokonalý. Navíc mě moc těší, že přibývá mužů, kteří nosí barevné ponožky. Velmi tento trend vítám. Osobně si myslím, že jsou to muži, kteří nepostrádají sebevědomí, nadhled a smysl pro humor.“

Ponožky jsou vyráběny z testovaných a certifikovaných materiálů, aby byly zdravotně nezávadné jak pro dospělé, tak pro malé děti. On-line shop nabízí ponožky krátké, ponožky klasické, podkolenky, nadkolenky, proužky, puntíky, kytičky, barvy výrazné i tmavé.

Více o projektu na http://www.socksinbox.cz/

FB stránky: https://www.facebook.com/SocksInBox?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.