Share |

Designblok Talent Card a Designblok Fashion Talent Card: Podpora studentů designu

Designblok
foto: pořadatel akce

7. – 13. 10.’13 Designblok Prague Design and Fashion Week
Designblok Talent Card / Designblok Fashion Talent Card

Designblok letos opět podpoří mladé studenty designu formou udělení Designblok talent card a Designblok fashion talent card. Jedná se o prezentace určené 6 studentům designu a módy, kteří mohou získat prostor nebo přehlídku zdarma na 15. ročníku Designbloku.

Designblok Talent Card
Designblok Talent Card bude udělena 3 designérům z oblasti produktového designu, nebo šperku, kteří mají možnost zdarma vystavovat v Openstudiu Designbloku /výstavní plocha cca 10m2/. Podmínkou je uspět ve výběrovém řízení, které bude mít na starosti porota Designbloku a v době trvání Designbloku být řádným studentem vysoké školy se zaměřením na design nebo umění.

Výběrové řízení na Designblok Talent Card:
v době trvání Designbloku 2013 /7. – 13. 10. 2013/ musí být uchazeč studentem v kalendářním roce 2013 vysoké školy se zaměřením na designu nebo umění. Uchazeč nesmí být starší 26 let.
do 10. 6. musí uchazeč poslat emailem nebo poštou stručné portfolio /prezentaci své dosavadní práce se stručným CV a stručným popisem projektu, který chce představit v Openstudiu Designbloku /adresa pro zaslání je silvie.lubenova@profilmedia.cz, nebo Profil Media s.r.o., Osadní 35, 170 00 Praha 7/ pokud je student již přihlášen na Designblok, nebo se chce Designbloku zúčastnit v každém případě, stačí na přihlášku napsat poznámku mám zájem zúčastnit se výběrového řízení na Designblok Talent Card.

Designblok Fashion Talent Card
Designblok Fashion Talent Card bude udělena 3 módním designérům, kteří získají možnost zdarma prezentovat své kolekce na Designblok Premier Fashion Weeku formou módní přehlídky na hlavní stage Designbloku v kostele Sv. Šimona a Judy. Podmínkou je uspět ve výběrovém řízení, které bude mít na starosti porota Designbloku a v době trvání Designbloku být studentem vysoké školy se zaměřením na design nebo umění.

Výběrové řízení na Designblok Fashion Talent Card:
v době trvání Designbloku 2013 /7. – 13. 10. 2013/ musí být uchazeč studentem v kalendářním roce 2013 vysoké školy se zaměřením na design nebo umění. Uchazeč nesmí být starší 26 let.
do 10. 6. musí uchazeč poslat emailem nebo poštou stručné portfolio /prezentaci své dosavadní práce se stručným CV a stručným popisem/ skicou kolekce, kterou chce představit formou přehlídky na Designblok Premier Fashion Weeku. V kolekci musí být nejméně 8 modelů a tyto modely musí být mimo školu premiérově ukázány v rámci Designbloku /adresa pro zaslání je silvie.lubenova@profilmedia.cz, nebo Profil Media s.r.o., Osadní 35, 170 00 Praha 7/ pokud má student o přehlídku na Designbloku zájem v každém případě, nebo je již přihlášen, stačí na příhlášku napsat poznámku mám zájem zúčastnit se výběrového řízení na Designblok Fashion Talent Card.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.