Share |

Skateři Ondro Leskoviansky & Peter Molec a jejich velké video plány

foto Kubo Križo

Nerozlučných dvojic známe celou řadu. Bob a Bobek, Pat a Mat, Káťa se Škubánkem a z těch reálných uveďme dvojici, kterou znáte velice dobře nejen ze skaterock.cz: Skateři Ondro Leskoviansky a Peter Molec. Oba DC jezdci tvrdě makají na svých full partech a v průběhu letošního roku chtějí vypustit i několik teaserů. Ten první má právě premiéru.
Ve spolupráci se serverem skaterock.cz vám přinášíme další info:
Ondro i Peter hodlají své full profily nasadit v září letošního roku, samozřejmě pod záštitou firmy DC Shoes. Trailery jako níže nasazený, jsou utvořeny z béčkových záběrů a v letošním roce by měly být vypuštěny zhruba další tři. Vše se uvidí dle množství materiálu a když se zadaří, může jich být ještě více. Uvidíme. V tomto traileru, který můžeme směle nazývat Vidiečan, jsou záběry pořízené v Anglii, ve Španělsku, na Slovensku a v ČR. Článek z cest, konkrétně z Anglie, vyjde i v časopisu FREE MAGAZINE na konci dubna. Samotné video je provázeno několika fotografiemi a jejich nasazování bude provázet každý trailer. Vše bude směřovat až k finálnímu vyvrcholení v podobě dvou full partů, ve kterých budou ty největší pecky od obou jezdců. 

A ještě něco k traileru. Těm dříve narozeným jistě udělá radost vybraný song, který oba pánové dali do videa. Mě osobně udělali velkou radost a slyšet po letech opět pecku od skupiny Vidiek, navíc ve skejtovém videu, to velmi cením. Přikládám ještě drobné info pro ty později narozené. Skupina Vidiek vznikla už v roce 1987 a jejími tahouny jsou především zpěvák Jano Kuric a hráč na bicí, Oňo Tomčala. Rok po založení vydali své první album s názvem Nechajte si ju a krom zmíněného Vidiečana, se na albu nachází i např. Fajčenie škodí zdraviu, nebo hit Nechajte si ju a Návštěva u strýka. Bohužel ani k jednomu songu jsem nenašel originální videoklipy. 

První album zajistilo skupině Vidiek nesmrtelnost a další alba následovali až po roku 1994. Sestava kapely je kromě Petra Sojky, který odešel z kapely po prvním albu, doposud neměnná. Kapela na živo je opravdu parádní zážitek a všem vřele doporučuji. Budete-li mít štěstí, můžete zažít Vidiek spolu s Věrou Bílou. Jejich song O Mano by se dal nazvat slovem kultovní.
Trailer najdete pod článkem zde!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.