Share |

Puma spouští svou první running aplikaci pro iPhone

foto: PR

PUMA dnes spustila unikátní running aplikaci PUMATRAC pro iPhone, která díky zabudované technologii Titrac analyzuje, jak externí podmínky ovlivňují běžecký výkon. Jako první svého druhu motivuje běžce vyrazit na trénink a zároveň zábavnou formou zjišťovat, jak mohou neustále zlepšovat své výsledky.

 

PUMATRAC rekapituluje uplynulé běhy a zároveň motivuje k dalším výkonům z dostupných dat založených na environmentálních faktorech (fáze měsíce, počasí, poloha, hudební výběr, nadmořská výška, denní čas, den v týdnu, roční období a aktivity na sociálních sítích).

 

PUMATRAC po každém běhu analyzuje váš výsledek jako je vzdálenost, osobní informace a v jaké denní době a počasí jste aktivitu provozoval. Tento přehled můžete sdílet s kamarády a dalšími běžci v okolí, i na sociálních sítích v reálném čase. Kromě těchto výsledků umožňuje PUMATRAC všem uživatelům sdílet jejich běžecké trasy. Pokud někdo vyrazí běhat v prostředí, které nezná, aplikace mu díky svému GPS lokátoru sdělí, které trasy na daném místě jsou ty nejlepší.

 

PUMATRAC obsahuje také tradiční funkce, na které jsou běžci používající running aplikace zvyklí: vzdálenost, spálené kalorie, integrace hudebního playlistu a průběžné sledování výkonu.

 

Od dnešního dne si aplikaci PUMATRAC můžete stáhnout na iTUNES.

 

###

 

PUMA® je jednou z předních světových sportlifestylových společností, která navrhuje a vyvíjí obuv, oděvy a doplňky. Ve své činnosti se snaží pomáhat světu podporou míru, tvůrčího ducha a udržitelnosti podle metodologie SAFE. Ve svých rozhodnutích a jednání se řídí hodnotami spravedlnosti, poctivosti a pozitivního a tvůrčího myšlení. PUMA začíná sportem a končí módou. Její funkční a lifestylové produkty spadají do kategorií, jako je fotbal, běh, motorsport, golf a yachting. Značka Black je výsledkem partnerské spolupráce s uznávanými návrháři, jako je Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara a Sergio Rossi. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Tretorn a Hussein Chalayan. Společnost PUMA, která byla založená v roce 1948, dodává své výrobky do více než 120 států, zaměstnává celosvětově více než 9000 lidí a má ústředí v německém Herzogenaurachu, Bostonu, Londýně a Hong Kongu. Více informací najdete na www.puma.com

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.