Share |

První longboardový obchod v Česku se otevře tuto sobotu

foot Longboard Shop

V sobotu 3.9. se v Praze otevře vůbec první shop pro longboard v České republice.
 
Co o tom říkají organizátoři?
 
"Po několika letech longboardingu, kdy jsme probrzdili několik bot, spálili nespočet ložisek, zlomili nemálo desek, odřeli si lokty, vyhodili ramena, vyvrtkli kotníky je nám ctí Vás teď všechny pozvat na oficiální otevření prvního čistě longboardového obchodu v České Republice - Longboard.cz Shop, na adrese Korunní 115, Praha 3 - Vinohrady.
V našem obchodě máte 100% jistotu, že vám se vším pomohou a poradí jen ti nejinformovanějš...í a nejznalejší longboardoví profíci, kteří longboardingem žijí a milují ho stejně jako si ho zamilujete vy!
Nikde jinde nenajdete, tak široký výběr kvalitních longboardových součástek a kompletů, za tak dobré ceny jako v Longboard.cz Shopu!
Longboarding je náš život, naše vášeň, naše láska, a proto se snažíme každému jezdci vyjít vstříc ke splnění jeho vlastního snu!
Prijďte se v sobotu 3.9.2011 od 16.00 do 20.00 podívat do Longboard.cz shopu v Korunní 115 dát si drink, poznat nové lidi a pokecat – rádi vás uvidíme!
***Večer od 20:30 bude probíhat promítání longboardových videí,MASTER DJ'S a mejdan v HOODOO baru do rána !!! (100 metrů od Longboard Shopu).***
HOODOO BAR - Korunní 106, Praha 10
Těšte se na nejnovější modely od SECTOR 9, Landyachtz Longboards, RAYNE Longboards, Bastl boards a spousta dalšího longboardového vybavení!
Pokud dorazíte s longboardem, tak máte hned 10ti procentní slevu!!Sebou- dobrou náladu a pokud máte svoji fotku, jak jezdíte na LB, tak ji berte. Chceme v shopu na zdi vytvořit tu největší sbírku českých longboardových fotek!!Děkujeme všem, co nás podporovali a pomohli se dostat tam, kde jsme!
Uvidíme se v sobotu!
Longboard.cz – riding hard since 2005"
 
PS tip od redakce: doporučujeme prkna Sector 9, vydrží opravdu hodně, vyzkoušeno!

www.longboard.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.