Share |

Den v životě skatera Aleše Bubly

Ve spolupráci se serverem Skaterock.cz vám přinášíme článek o tom, jak vypadá den v životě skatera Aleše Bubly.

Jak už všichni jistě dobře víte, Aleš Bubla se letos těžce vykašlal na českou zimu a jel se na několik měsíců slunit do nádherného jižního Španělska. Tam ho také na začátku března navštívil náš kameraman Pinin, který se rozhodl, že vám skrze pohyblivé obrázky přiblíží, jak si Aleš ve svém přechodném bydlišti žije. O co ve videu s názvem Day in the Life of Aleš Bubla jde, je z názvu zcela patrné. 

Jak si z videa určitě sami všimnete, Aleš si společně se svojí přítelkyní Luckou jede ve Španělsku těžkou pohodičku. Za těch čtrnáct dní, které jsme společně andaluzském Torremolinos strávili, vypadal každý den téměř stejně jako ten, který vám přibližujeme v následujícím videu. S jedním rozdílem. Aleš si totiž při warm up backside tailslidu na čtvrtém spotě slušně narazil záda a dal pecku do hlavy (jak také můžete vidět na jednom ze záběrů). Tenhle pád dal jeho skateboardingu na pár dní stopku a otěže tedy musel přebrat kolega Nikolas. On ale koneckonců skateboarding v tomto videu stejně hraje až druhé housle. Ty první totiž hraje pohoda, kterou si Aleš každým dnem užívá a doufáme, že se k vám něco z ní skrze video také dostane. Ba ne, jsme si tím jisti!

Aleše jsme také vyzpovídali několika otázkami, které mají společnou předponu "nej" a ze kterých se dozvíte spoustu dalších věcí, které vám video neprozradí. Čtěte, koukejte, uživejte...

NEJlepší jídlo, co jsi zatím ve Španělsku jedl: Serranito de pollo
To samé, ale NEJhorší: Gaspacho
NEJlepší španělská surovina: Jamón serrano
NEJlepší nápoj: Negrita
NEJlepší spot: PLN
NEJlepší Španělsko-obývající kámoši: Všichni skejtři
NEJhorší zážitek z dosavadního pobytu: Setkání s krajany v Bel Airu (Bel Air = lokální bar, který se objeví i na konci videa)
NEJvtipnější moment dosavadního pobytu: Když mě Edu asi po tejdnu tady poslal v Burger Kingu se zeptat na Grande Co?o (velká pí*a)
NEJhezčí místo, jaký jsi doposud navštívil: Parque Natural Montes de Málaga
NEJlepší kalba: Silvestr
NEJhorší kalba: Nebyla
NEJbolavější zranění: Odražený chodidla tak, že jsem tejden nemohl chodit
NEJlepší trik: Za každej jsem rád
NEJlepší skejťák, jakýho jsi doposud ve Španělsku potkal: Myslím, že všichni Švédi a Fini, co tu jsou a jezdí nejlíp
Trik, který ti trval NEJdéle vrátit: Nollie heelflip na Universidad gapu
NEJkrásnější město: Alhama de Granada
NEJvětší teplo: Magory

text: Pinin / skaterock.cz

VIDEO ZDE

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.