Share |

Potěšte své blízké dárkovým voucherem doslova na přání

foto: archiv ECOart SALON ROLLAND

Darujte originální dárek vašim blízkým, darujte péči kreativního kadeřníka, šikovné kosmetičky, energické masérky. ECOart SALON ROLLAND je první salon v Praze pracující výhradně s organickou kosmetikou ve všech jeho nabízejících službách, mezi které patří i SPA služby - léčebná vlasová kůra HEAD.SPA cílící na problematiku vlasů či pokožku hlavy a následně je šetrně uzdravuje, FACE.SPA vycházející z aktuálních potřeb a stavu pleti, kterou za pomoci biodynamicky čistých rostlin ošetří a navíc navodí harmonii a uklidnění mysli a BODY.SPA intenzivní detoxikační masáže regulující příznaky celulitidy, po kterých je pleť vypnutá, prokrvená a celá procedura je navíc provázena intenzivním aromaterapeutickým zážitkem.
 
Dárkový poukaz lze také využít pro první regenerační barvící lifting na vlasy Hnectar složený z nektarů, esenciálních olejů a biodynamicky pěstovaných rostlin, který vlasy hydratuje, dodá jim sílu, zdraví a zároveň obarví přírozenými odstíny. Radost zajisté udělá i wellness pedikúra a manikúra, omlazující manuální lifting obličeje bez použití skalpelu, relaxační, medové, havajské masáže nebo prodloužení vlasů jedinečnou metodou Extentmagis. Pro muže v salonu slouží tzv. pánský koutek, ve kterém si mohou dopřát luxusní požitek oholení břitvou.
 
V ECOart SALONU ROLLAND si každý vybere péči přesně dle vlastních potřeb.
 
Dárkový poukaz je originální ruční výroba a můžete do něj dopsat své osobité věnování. Daruj jedinečný zážitek a jedinečnou péči. Hodnota není limitována, částku si určíte sami.
 
www.rolland.cz
www.ecosalonrolland.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.