Share |

Petr Nikl a spol.: Koncert na neobvyklé hudební nástroje je už tento víkend

FOTO ARCHA

Už tento víkend bude Výchovný koncert. Jde o setkání hudebníků vytvářejících experimentální nástroje. Slibují že do orchestřiště mohou vstoupit i diváci,

Kdo bude k vidění a s čím?

David Vrbík - laserová spektakulární struna, Petr Nikl - preparovaný klavír Flip, Miroslav Černý - Strunná soustava nástrojů, Jaroslav Mugrauer - africká kora, hodinový orloj, Mikoláš Bělík - laděné sklo, Martin Janíček - Zvukový mrak.

Kdy? Už pátek 7. a sobota 8. března, 20.00, Divadlo Archa

Petr Nikl (1960) – absolvent  AVU Praha, výtvarník, básník, hudebník, performer, zakládající člen skupiny Tvrdohlaví, laureát Ceny Jindřicha Chaloupeckého autorsky spolupracuje s Divadlem Archa již od roku 1994, kdy vytvořil scénografii a kostýmy k prvnímu projektu Archy Opera La Serra. V následujících letech zde uvedl své sólové performance a autorsky se podílel na projektech Tanec hraček, Vlci v srdci a spolu s Janou Svobodovou na představeních Slunovrat, V zrcadle, Za zrcadlem a Obnošené sny. Tyto výtvarně-divadelní projekty prezentovaly české umění v mnoha zemích světa od Japonska po Jižní Afriku. V současné době probíhá v Galerii hlavního města Prahy retrospektivní výstava Petra Nikla HRA O ČAS.
 

Vstupné 190/150 Kč / 120 minut. 

 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.