Share |

Parfémy LUSH v novém

foto Lush

LUSH vyniká jako málokterá značka, která se může pochlubit přídomky "čerstvá, z přírodních a čerstvých ingrediencí, ručně vyráběná, ekologická, fair trade",  unikátními vůněmi. Sprchové gely, bomby do koupele nebo mýdla mají intenzivní, specifické a nenapodobitelné parfemace - můžete k nim přičichnout i poslepu, a poznáte, že se jedná o LUSH.
Není proto divu, že samostatnou sekci produktů tvoří i vůně jako takové. Kombinace esenciálních a vonných olejů si vytvářejí sami zakladatelé Mark a Simon Constantineovi, a všechny vůně mají za sebou nějaký příběh.
Ať už se dotýká jejich osobního života a jeho radostných i smutných momentů, či nádhery přírody, rostlin a květů, nebo fascinace cizími zeměmi. 

Parfémy v podobě klasických tekutých parfémů ve spreji v různých velikostech, lahvičkách s kapátky, nebo parfémy tuhé, které se natírají na pokožku, vznikly jako doplnění produktů péče o tělo, a staly se velmi oblíbenými stálicemi.
Jedná se o vůně Karma, Vanillary a Dirty. Další a nově vznikající parfémy jsou nyní uváděny pod názvem Gorilla Perfumes, která je unikátní navíc v tom, že v sobě spojuje vůně, umění, hudbu a poezii.
Vůně mají zajímavé grafické potisky, jsou k nim vydávány komisky nebo i CD s výběrem hudby umělců, kteří se na vzniku parfémů podíleli - prostě LUSH parfémy nejsou obyčejné vůně!

Nově všechny dosavadní parfémy dostaly jednotný design - už nejsou v černých lahvičkách, ale skle, s jednotným designem.
Na začátku příštího roku se můžete těšit na zbrusu nových několik vůní, které jsou provokativní a velmi netradiční.

TIPY:

Breath Of God
Závan větru až z nehostinných a divokých hor, nebo snad ještě z větších výšin. Možná až míst, kde vane dech prastarých bohů…
Mystický parfém inspirovaný Himalájemi, v němž se snoubí spirituální, kouřové ticho tibetských chrámů s lehčími, osvěžujícími citrusovými tóny. 
Tyto dvě složky symbolizují osvěžující nádech a zadumaný, rozjímavý výdech. Ačkoli zdánlivě protikladné, tvoří dokonalou jednotu, tak jako všechno v přírodě.
Hlavní tóny: neroli, citron, meloun, jasmín, růže, vetiver, cedr, jantar, pižmo. 695 Kč 10 ml

Karma
Exotika okořeněná volnomyšlenkářstvím 60. let.
Svěží závan pomerančů vyšperkovaných orientálním zlatem pačuli se vám dostane přímo pod kůži. Největší klasika LUSH – buď ji budete milovat, nebo nenávidět… nebo také nejdříve nenávidět, a po chvíli bezhlavě milovat.
Hlavní tóny: pomeranč, pačuli, borovice, lavandin, citronová tráva, elemi, akácie. 495 Kč 10 ml, 995 Kč 30 ml 

Vanillary
I vanilka může být rafinovaná!
Vanilka je vůně, která nám připomíná zmrzlinu a bonbony, ale Vanillary je ještě mnohem víc, je to smyslný parfém se skrytou hloubkou. Doporučujeme namazat se Vanilla Dee-Lite tělovým krémem a potom si stříknout trochu Vanillary na krk. 
Do kabelky doporučujeme přihodit Vanillary tuhý parfém – ideální na cesty. Stejně jako se vrství crème brûlée; dotáhněte náš recept do konce a poprašte se tělovým pudrem Vanilla Puff.
Hlavní tóny: vanilka, jasmín, tonka. 596 Kč 10 ml, tuhý parfém 325 Kč 

Dirty
Sofistikovaná svěží vůně, kterou si zamilují muži stejně jako ženy.
Dirty je vícevrstevný parfém z máty, pelyňku a tymiánu a v LUSH sme kolem jeho jednotlivých složek vytvořili celou řadu produktů. 
Máta udává osvěžující, povzbuzující tón – čistí mysl a ochlazuje pokožku. Santálové dřevo a levandule doplní vůni o květinové a dřevité tóny.
Hlavní tóny: máta, tymián, pelyněk, větvičník, santálové dřevo, 495 Kč 10 ml 

Imogen Rose
Rosa usazená v přenádherných květech damascénské růže hrající něhou i nespoutanou divokostí trnitých květin.
Pokud vám nikdy nevoněly růžové parfémy, protože se vám zdály buďto moc babičkovské, nebo moc synteticky vonící, dejte šanci tomuhle kouzlu s pravou růžovou silicí. 
Královnu květin doplňují tóny dřevitého vetiveru, svěžího bergamotu a semen ibišku. Má lehký pudrový nádech, protože tenhle parfém Simon Costantine vytvářel jako hold své novorozené dceři se stejným jménem.
Hlavní tóny: růže, bazalka, bergamot, vetiver, ibišková semena, tonka, kosatec. 995 Kč 10 ml 

Všechny parfémy z nové kolekce jsou zde: https://www.lushcz.cz/shop/product/category/path/330/gorilla-perfumes-vol.-1-and-2


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.