Share |

Založte si v sobotu vlastní komunitní zahrádku!

Založte si v sobotu vlastní komunitní zahrádku! Že nevíte, jak na to? Nevadí! Otevřený seminář s KOKOZOU ZAKLÁDÁME KOMUNITNÍ ZAHRADU vám poradí, jak na to!
Uvidíte, že je to možná jednodušší, než jste si mysleli.
KDY A KDE: V SOBOTU 1. 11. OD 16 HODIN V ECOart SALONU ROLLAND, www.ecosalonrolland.cz
Komunitní zahrady rostou jako houby po dešti a přibývá také zkušeností, o ty z letošní sezony se s vámi podělí ti, kteří městským zahradničením žijí v praxi. Čím začít, jaké jsou akční kroky a na co při plánování určitě nezapomenout. Na workshopu bude dostatek prostoru pro vaše konkrétní plány a otázky, domů si odneste spousty kontaktů, parádní inspiraci a nadšení.
 
Lektorky: Lucie Matoušková Lankašová a Kristina Regalová
Lucie s Kristinou, zakladatelky Kokozy, stály u zrodu několika komunitních zahrad, spolupracují s firmami a snaží se o rozvoj městského zahradničení a kompostování. V letošním roce navíc rozjeli užší spolupráci s firmami a kromě pop up zahrádky na Arkádách, otevřely novou komunitní zahradu na Praze 11, do které zapojili i zahradníky s duševním onemocněním.
 
Cena a platba:
• 450 Kč při platbě předem (účet 2834672339/0800, do zprávy pro příjemce napište své jméno a název workshopu)
• 550 Kč na místě
• pokud workshop doporučíte kamarádovi, partnerce, manželce, bratrovi nebo jednoduše někomu dalšímu, dostanete 10% slevu, zaplatíte tedy každý / každá pouze 405 Kč (jedině při platbě převodem).
Pro závazné přihlášení využijte formulář na:
http://www.kokoza.cz/registrace-workshopy/
nebo email: radka@kokoza.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.