Share |

Osamělí písničkáři se opět sejdou. Letos potřinácté

foto: Unijazz

 
„Písnička není zboží, písnička není hluk, není to reklama na to, abyste si koupili desku... Písnička je tradiční umělecký žánr, který existoval před příchodem hudebního průmyslu a bude existovat i po něm...“
 
Volné sdružení Osamělých písničkářů celoročně pořádá pravidelné koncertní večery na scéně Unijazzu v Kaštanu. Vrcholem řady vystoupení je jarní Festival Osamělých písničkářů, který se letos koná již potřinácté.

Dvoudenní přehlídka písničkářů se letos uskuteční 17. a 18. dubna, v obou dnech od 16.30.

I letos vystoupí 25 účinkujících: Jan Burian, Michal Bystrov, Caine-Mi, Jiří Dědeček, Karel Diepold, Daniel Fikejz, Tvrdý/Havelka, Zuzana Homolová, Jan Jeřábek, Kittchen, Jiří Konvrzek, Martin Kyšperský, Petr Linhart, Marka Míková, Tamara Nathová, Terezie Palková, Filip Pýcha, Adam Rut, Přemysl Rut, Jiří Smrž, Jana Šteflíčková, Martina Trchová, Petr Váša, Karel Vepřek a Dáša Voňková-Andrtová.
 
Stejně jako loni zůstane pořadí jednotlivých koncertů utajeno, v týdnu před festivalem se pouze upřesní, jaký den jednotliví písničkáři vystoupí. Přáním zakladatele Osamělých písničkářů Jana Buriana totiž nadále zůstává, aby hosté nepřicházeli na jednotlivá jména, ale vychutnali si atmosféru celého festivalu.
 
Facebookový event akce najdete tady, více o sdružení Osamělých písníčkářů na oficiálních stránkách.
 
Vstupné: 200 Kč na den / 300 Kč permanentka, členové Unijazzu mají 30% slevu.

Předprodej vstupenek v pokladně klubu Kaštan a v čítárně Unijazzu. Vstupenky je možné zarezervovat na stránkách klubu Kaštan.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.