Share |

Obrazem: Letní sestřih Levis

foto: Levis

Stříhejte, trhejte, párejte... Ustřižené kraťasy jsou v letních parnech nepostradatelné. Výběr stylů a způsobů, jak je nosit, je nekonečný.
 
Holky, slečny i dámy, představte si ohrnuté nohavičky, rebelské ustřižené originální pětsetjedničky s otrhanými lemy a viditelnými vylézajícími kapsami, rozpárané švy, zkrácené obnošené džíny se záplatami, nebo elegantní a romantické s propracovanými vzory či zvýšeným pasem. Nekonečná je také nabídka barev – od tmavé, syté modré přes retro vybledlé barvy až po svěží letní odstíny včetně zmrzlinově pastelových barev a bílé. Jděte do stylu denim na denim a zkombinujte šortky s westernovou košilí nebo nadrozměrnou džínovou vestou s bočními zipy ala 80. léta. Trendy je i jednoduchá kombinace s volným tričkem a parkou. Přidejte páskové sandály, dřeváky nebo kotníkové kožené boty a jste připravena na rockovou show v tom pravém stylu!
 
Pánové, nemůžete žít bez svých džínů ani v horkém létě? Proč tedy nevyzkoušet některé z klasických střihů Levi’s®ve zkrácené letní verzi? I nadčasové pětsetjedničky, slavící letos své 140. narozeniny, jsou k dostání jako šortky. Vybrat si můžete z řady chino a cargo kraťasů z lehkých materiálů, včetně kepru. Kolekce nabízí širokou škálu letních odstínů jako večerní modrá, temně červená, khaki i jemné pastelové barvy. Pro ty odvážnější máme trendový maskáčový vzor nebo výrazné kostky.
 
Tak nůžky a zkracovat, nebo se stavte v některém z Levi’s®Storů.
 
levi.com                                 
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.