Share |

Nová jarní kolekce návrhářky La Femme MiMi nese název Je to Hra

Jarní kolekce Je to Hra
foto: pořadatel akce

Vietnamská módní návrhářka značky La Femme MiMi, o které jsme na protisedi.cz již psali, přináší novou jarní kolekci Je to Hra. Navíc je její móda nově dostupná na e-shopu.
 
Je to Hra, protože celou módu vnímám jako velkou krásnou hru. Stejně tak, jako když hraješ nějakou hru, buď je to hra zajímavá nebo jednoduše nudná. V oblékání je to stejné, je to pro mě jako když si hraji ... zkouším nakombinovat různé věci, pestré barvy či specifické střihy. Zkrátka tak, aby to celé vypadalo neobvykle. Proto jsem se snažila navrhnout takovou kolekci, která bude zajímavá i jednoduchá zároveň. Žena, která oblékne mé věci, je může sama jednoduše zkombinovat s čímkoliv... i s manželovou košilí :)

Když jsem začala pracovat na této nové jarní kolekci, uvědomila jsem si, že vlastně nepracuji ale hraji si s materiálem a střihem. Hledala jsem okamžik, kdy vše v této kolekci bude vzájemně kombinovatelné. Od materiálu, vzoru až po střih či barvy … pruhy s květinovým vzorem, květiny s květinami, barvy šedivá se žlutou, modrá se zelenou anebo červená s růžovou. Chtěla jsem dosáhnout momentu, kdy klientka oblékne cokoliv z nové kolekce, s čímkoliv to zkombinuje a přesto to bude vypadat dobře … stejně tak, jako když namaže chleba s máslem … :-) Zkrátka to k sobě jde a chutná to vždy stejně dobře, že? Přesně tak se snažím dělat své oblečení, aby klientce vydrželo co nejdéle a hlavně ji stále bavilo …

Tak jako každá matka ráno vstávám, spěchám s dětmi do školky a pak sama do práce. Ale zároveň chci vypadat "stejně" krásně, jako za mlada. Jako dřív, když jsem ještě neměla děti a tím pádem spoustu času strávit u zrcadla a přemýšlet co si dnes vzít na sebe … Já mám ovšem řešení: rychle si hodím na sebe květované šaty s hedvábným páskem, navrch obléknu oboustranné kimono, které je z jedné strany pruhované a z druhé je květované … všechny barvy i vzory se spojí v souladu harmonie … prostě nemusím nic řešit … a jestli mne to během dne přestane bavit, jednoduše otočím kimono na druhou stranu, ovinu jej hedvábným páskem, který jsem dosud měla kolem šatu … hm, a je to, že? :-)

Konečně jsem začala šít i kalhoty :-) … dlouho jsem odmítala kalhoty vůbec navrhovat. Prostě jsem je neuměla a ani netvrdím, že teď je umím nejlépe. Ale udělali jsme sérii pohodlných a zajímavých kalhot na jaro i léto … pánský i sexy holčičí střih, barevné i z džínoviny. K tomu jsem navrhla krátké, designové sako. A když to celé obléknete trochu to vypadá jako vtipné, stylové a elegantní pyžamo:-) 

A samozřejmě hedvábí, to nesmí chybět v žádné mé kolekci, jelikož já mám hedvábí v krvi … :-) Rovněž miluji výšivku, především tradiční rukodělnou výšivku. V každé LFM's kolekci nesmí chybět ručně vyšívané detaily, někde je nechám vyniknout, jinde je tak trochu schovám jako malé překvapení. Mám novou vášeň, mnoho kousků z této kolekce jsem osobně vyšila já. Je pravdou, že některé věci mi trvají až 3dny … a po každém vyšívání mi skoro spadne krk:-) … ale moc mě to baví a Vás snad také.

E-shop

Dlouhodobě jsem odmítala koncept e-shopu, hodně lidí se mě ptali, proč nemám e-shops upozorněním, že už je nejvyšší čas udělat eshop. Já osobně moc ráda na e-shopu nenakupuji … pro mě "shoppovat" je jako dovolená. Užívám si pocit, jak sahám na věci a prohlížím si krásné prostředí interiéru obchodu. Ale občas také musím nakupovat na netu, většinou u značek které dosud nemají zastoupení v Praze … je to ten hlavní důvod pro e-shop. Čím dál tím více klientek mi píše dopisy, že by moc rády chtěly koupit nějaký kousek z mé kolekce, bohužel však nežijí v Praze a netuší, kdy se do LFM dostanou. Jsou to slečny z Moravy, z jižní Čech, ale i z Tokia, z New Yorku, z Belgie atd. Naposledy jsem dostala sms od jedné klientky z Itálie (v létě nakupovala v LFM obchodě) a ta sms zní takto: " MiMi, i am dying to buy new clothes from you" … :-)

Takže je tu La Femme MiMi e-shop … celý v LFM's stylu. Je to velmi útulný e-shop, stejně tak jako kamenný obchůdek a jmenuje se La Femme MiMi Galaxy :-)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.